Riscript
Image default
Computers / Systems

Animatie maken voor iedereen

Animatie maken voor iedereen

Wat is de meest effectieve manier om je boodschap bij een groot publiek te verkondigen, denk je? Flyers? Een krantenadvertentie? Een-op-een gesprekken en lezingen? Een goede tekst op je website?

Hoewel elk van deze manieren kan bijdragen aan je doelen is er één communicatiemiddel dat met kop en schouder boven de rest uitsteekt: de animatie video. De animatie video combineert beeld en geluid, en kan bijdragen aan de branding van je bedrijf. Daarom is elke animatie video een uniek project, wat betekent dat een persoonlijke aanpak noodzakelijk is. Donker Media uit Eindhoven levert die persoonlijke aanpak en deze animatie video’s.

Proces van het maken van een animatie

Bij elke stap in het proces stemmen we met je af of we nog op de goede weg zijn en kunnen we eventuele aanpassingen makkelijk inpassen. Dat begint al bij de eerste gesprekken, waar we ons een beeld vormen van je onderneming, de missie en visie, je doelgroep en natuurlijk je product of dienst. Jouw (professionele) identiteit is de basis van een goede animatie video. Ook willen we natuurlijk weten welk doel je voor ogen hebt. Wil je een animatie video die aanzet tot kopen (omzet), of wil je een uitleganimatie?

Dit afstemmen bleven we doen bij alle volgende stappen. Denk hierbij aan het schrijven van het (concept) script, het storyboard, de keuze voor de te gebruiken afbeeldingen, de eerste conceptversie van de animatie, de keuze van geluidsfragmenten en natuurlijk de keuze voor een voice over. Elk van deze stappen is essentieel voor het eindproduct. Reden genoeg dus om vaak met je te sparren. Het leuke is dat we door dit intensieve contact op elk moment kunnen bijsturen. Daardoor kunnen we ook nieuwe inzichten die we gedurende het project opdoen meteen verwerken. Het eindresultaat laat zich raden: een mooie, heldere, animatie video waar zowel jouw bedrijf als onze vakmensen trots op kunnen zijn.

Animatie laten maken bij Donker Media

Zie je de persoonlijke aanpak van Donker Media wel zitten? Dan wordt het tijd voor een persoonlijke kennismaking. Stuur ons een email of bel ons op 040-744 02 52 voor een afspraak.

Gerelateerde artikelen

Meer laptops verkocht dankzij lockdown

O, nee: ik heb drinken over mijn MacBook gemorst!

Waar moet ik zoeken voor mijn ideale koffiecup