Riscript
Image default
Electronica en Computers

Creëer inzicht en overzicht middels strategisch leveranciersmanagement

Binnen uw bedrijf wilt u uiteraard alles uit uw afgesloten overeenkomsten halen. Maar om u hier helemaal in te verdiepen vereist dat een hoop tijd. Kostbare tijd die u wellicht liever in uw corebusiness steekt. Ga daarom in zee met een toegewijde partij die u volledig ondersteunt op het gebied van strategisch leveranciersmanagement. Zit u met uw bedrijf in de omgeving van Breda of elders in Nederland? Dan schakelt u het best HCDR in. Lees verder om te ontdekken wij zij voor u kunnen betekenen.

Krijg meer inzicht en overzicht binnen uw onderneming

Op het gebied van implementeren van IT-contractmanagement en strategisch leveranciersmanagement weet HCDR als geen ander hoe dit aangepakt moet worden. Zij bieden gespecialiseerde diensten aan waarmee u gegarandeerd alles uit uw overeenkomsten haalt. Daarbij is het in het kader van ISO 9001, 27001 en NEN 7510 zelfs verplicht om leveranciersmanagement te implementeren. Het is voor uw bedrijf absolute noodzaak om duidelijke contracten op te stellen en daarnaast een zorgvuldig voortraject te volgen. Echter blijft het daar niet bij. Er wordt van u verwacht dat u het geleverde periodiek monitort en eventueel vertaalt naar verbeterafspraken. En dan hebben we het nog niet gehad over de overleggen die gevoerd moeten worden aangaande de operationele zaken. Is er namelijk een partij die zich moet verbeteren? Dan volgt er een gesprek die niet bepaald eenvoudig is en u wellicht niet zelf wilt voeren. Schakel HCDR in als onafhankelijke derde partij om deze zaken te regelen en u bent verzekerd van duidelijke afspraken, periodieke leveranciersgesprekken en een volledig dossier waarin u alle noodzakelijke informatie terugvindt.

Schakel dit bedrijf in

Ziet u het wel zitten om gebruik te maken van de expertise en diensten van dit bedrijf? Begrijpelijk, want u genereert er ontzettend veel inzicht en grip mee. Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken en dan vertellen zij graag wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van strategisch leveranciersmanagement.

https://hcdr.nl/

Gerelateerde artikelen

Tijdsregistratie op basis van biometrie

Kies voor een veelzijdige oplossing en ga voor Microsoft Endpoint Manager

Kies voor gemak als u een HP laptop gaat kopen