Riscript
Image default
Aanbiedingen

De beste Verge wallet

Verge (XVG) is een cryptomunt die privacy zeer hoog in het vaandel heeft. Het doel van Verge is om gebruikers van de blockchain geheel anoniem betalingen te laten uitvoeren. De cryptomunten van Verge worden XVG genoemd. Deze valuta bestaat sinds 2014. 

Echter heette het toen nog DogeconDark. Pas in 2016 is de munt hernoemd naar Verge. Dit zodat de crypto serieuzer genomen zou worden. Dit is gelukt want in 2017 is Verge aan een grote opmars begonnen.

Verge vindt de privacy van haar gebruikers heel belangrijk. Om dit te waarborgen, maakt Verge gebruik van het anonieme TOR netwerk. Daarnaast maken ze ook gebruik van het Simple Payment Verification protocol. Dit zorgt ervoor dat de transacties op het Verge netwerk zeer snel worden bevestigd.

Bij de start van Verge is er geen pre-mine geweest. Dit betekent dat de oprichters van XVG geen deel van de cryptomunten hebben gekregen. Ze hebben zelf de XVG tokens moeten kopen. Verge brengt maximaal 16.5 miljard tokens op de markt. 

Maak hier een gratis Verge wallet aan en verdiep je in de mogelijkheden wat je kunt krijegn door te beleggen in bitcoins of andere vormen.

 

Gerelateerde artikelen

Onder leiding van Assar Gabrielsson en Gustaf Larson de eerste Volvo ontworpen

Wie mag de notaris kiezen bij het kopen en verkopen van een huis?

Op deze punten moet je letten voordat je een e-sigaret aanschaft