Riscript
Image default
Computers / Systems

Een Office 365 back-up

Wist u dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw eigen Office 365 backup? Het opslaan van uw bestanden kunt u nooit overlaten aan anderen, het beste is om er zelf mee aan de slag te gaan. Zo weet u zeker dat het goed geregeld is. Wanneer u niet er regelmatig op let dat uw bestanden opgeslagen worden, is de kans groot dat u hele belangrijke dingen kwijtraakt. Het gaat al een hele poos goed, maar als het misgaat doordat de computer een keer stuk gaat, of gestolen wordt, dan is het ook goed mis. U kunt beter het zekere voor het onzekere nemen, en gelijk die back-up regelen. Probeer er iedere maand minstens aan te denken.

De Office 365 back-up van Microsoft

Eigenlijk is de Office 365 back-up van Microsoft zeer beperkt, en dat kan voor problemen zorgen wanneer u per ongeluk belangrijke bestanden verwijdert van uw computer of uit uw folders. De beperkte back-up van Microsoft houdt in dat alle verwijderde e-mails, SharePoint en OneDrive items eigenlijk maar slecht bewaard worden. Wist u dat de gemiddelde tijd die het kost om erachter te komen dat belangrijke bestanden per ongeluk verwijderd zijn 140 dagen is? Tegen die tijd is alles al weg, en dan zit u met de gebakken peren. De standaard bewaartermijn van Microsoft is slechts 30 tot 90 dagen, en dat is dus te weinig.

Wat kan u doen?

Wat kunt u doen om uw bestanden op de langere termijn veilig te bewaren? Zelfs wanneer ze verwijderd zijn? Ga naar backupmyoffice365.nl. Wij zorgen ervoor dat de back-ups wel snel, goed en veilig geregeld zijn. Zo hoeft u er niet meer aan te denken. Met ons blijven al uw mails te allen tijde beschikbaar, is het heel makkelijk om verwijderde bestanden terug te halen en kunnen interne bedreigingen voorkomen worden. Daarnaast is al uw data beschermd tegen virussen. Wanneer u laptop of computer dus geïnfecteerd wordt, zult u uw bestanden dus niet kwijtraken. Al onze praktijken voldoen aan de regelgeving, dus u hoeft zich daar ook geen zorgen meer over te maken.

Gerelateerde artikelen

Cloud telefonie van de toekomst

Antwoordservice van een goed telecombedrijf

Automatisch handelen in Ethereum met Riscript, is dat een goed plan?