Riscript
Image default
Alarmsysteem

Met Video Content Analyse heeft u constante bewaking

Wanneer u bedrijfseigenaar bent, heeft u het hoogstwaarschijnlijk al druk genoeg om u ook nog zorgen te maken over optimale beveiliging. Het is wel een erg belangrijk punt om over na te denken. Het is nu eenmaal zo dat bedrijven vaak een doelwit zijn voor dieven en vandalen. Bij Recpoint helpen ze u daarom graag verder om, zonder veel moeite, goede beveiliging te implementeren. Kies bijvoorbeeld voor Video Content Analyse. Deze slimme software staat in contact met uw beveiligingscamera’s. U stelt zelf in wat verdachte zaken zijn. In een winkel kan dit bijvoorbeeld zijn dat iemand erg lang op een punt stil blijft staan. Bij een autobedrijf kan dit zijn wanneer auto’s op vreemde tijden worden meegenomen. De software herkent dit en alarmeert personeel óf komt in direct contact met de politie of alarmopvolging.

Ook voor toegangsbeheer schakelt u dit bedrijf in

Het is naast Video Content Analyse om constant op de hoogte te zijn van wie er binnen is in uw pand. Dit doet u met toegangsbeheer. Hiermee kunt u instellen wie in welke ruimte mag komen en heeft u een overzicht van waar iedereen is. Het instellen van dit systeem heeft ook veel goede veiligheidsredenen. Recpoint stelt toegangsbeheer bij u in. Met iedere unieke vingerafdruk weet het systeem precies of diegene toegang heeft, waarna de deur geopend kan worden. Het eenvoudig gebruik van dit systeem, verzorgt dit professionele bedrijf voor u. U kunt dus met een gerust hart alles uit handen geven.

Bespreek de mogelijkheden

Ziet u door de bomen het bos niet meer en kunt u daarom wel wat advies gebruiken van een professional? Neem dan contact op met het team van Recpoint in Nijkerk, vlak bij Amersfoort. Zij adviseren u over Video Content Analyse, toegangsbeheer en alle andere mogelijkheden. De contactgegevens vindt u via de website. Profiteert u binnenkort al van optimale beveiliging zonder extra bemanning in te zetten?

https://recpoint.nl/