Riscript
Image default
Boeken en Tijdschriften

Bekende bedrijven die goede doelen steunen

Ook het bedrijfsleven wil zijn beste beentje voor zetten als het gaat om het steunen van goede doelen. Zo tonen bedrijven zich maatschappelijk betrokken, en consumenten waarderen het enorm wanneer bedrijven zich van hun goede kant laten zien. Zeker wanneer het goede doelen zijn waar zij ook steun aan zouden willen bieden. Het kan een motivator zijn om gebruik te maken van je producten of diensten. Er zijn diverse bedrijven die goede doelen steunen. Hieronder worden er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Ezbook

Ezbook is één van de bekendste online drukkerijen van dit moment. Een deel van hun opbrengst gaat naar het ondersteunen van diverse goede doelen. Het is nog een reden om gebruik te maken van hun services. Maar er zitten diverse andere voordelen verbonden aan Ezbook. Ten eerste is de prijs gegarandeerd de laagste van het hele weg. Hierbij wordt niet ingeboet op het gebied van kwaliteit. Bovendien hoef je niet lang te wachten. Gemiddeld duurt het 3 tot 5 werkdagen voordat je bestelling arriveert. Sneller is mogelijk via de spoedlijn. Daarnaast is Ezbook de best beoordeelde online drukkerij van Nederland én België. Genoeg redenen om jouw boeken en documenten te laten drukken bij Ezbook.

H&M

Diverse soorten bedrijven gebruiken een deel van hun omzet om goede doelen te steunen. Zo ook H&M. Deze Zweedse modeketen is al jarenlang één van de grootste modeketens binnen Nederland. Al meer dan 70 jaar kopen zij kleding in die vooruit lopen op de trends. Als je er zeker van wilt zijn dat jouw kleren in de mode zijn, moet je bij H&M zijn. Maar ook de goede doelen worden niet vergeten. Zo werkt H&M al jarenlang samen met Unicef. Dit goede doel zet zich in voor het welzijn van kinderen over de hele wereld. Ook H&M vindt dit een belangrijk doel. Daarom kan er tevens geld gedoneerd worden binnen de vestigingen van deze winkels.

Scamander Solutions

Met meer dan 20 jaar aan ervaring is Scamander Solutions één van de meest gerenommeerde bedrijven voor organisaties die het meest uit hun data willen halen. Zij gebruiken data om nieuwe informatie te vergaren. En dit kan jouw bedrijf of organisatie verder vooruit helpen. De consultants van Scamander weten precies hoe ze jouw data moeten analyseren, zodat ze jou verder op weg kunnen helpen. Scamander staat tevens bekend om het steunen van goede doelen. Ieder jaar wordt er een ander goed doel gekozen om geld aan te schenken. Zo is dit jaar gekozen voor de Luisterlijn. Hier bieden vrijwilligers een luisterend oor aan mensen die hun verhaal kwijt willen. Alhoewel de focus van dit bedrijf op data ligt, wordt het menselijke aspect niet uit het oog verloren. Dat is ten slotte waar het allemaal om draait.