Riscript
Image default
Aanbiedingen

Bespaar geld en wrap je meubels met interieurfolie

 

Het valt niet altijd mee om aan het einde van de maand wat geld over te houden voor leuke dingen, nieuwe aankopen of om te sparen. Vooral in deze onzekere tijd waarin alles duurder is geworden en onduidelijk is hoe lang dit aan gaat houden. Het kan zijn dat je in de planning had om die ene salontafel te vervangen, maar je durft het niet helemaal aan omdat je geen idee hebt hoe duur alle rekeningen en boodschappen gaan worden. Het laatste spaargeld wil je liever bewaren, zodat je wat achter de hand hebt voor belangrijke onverwachtse dingen. De wasmachine kan ineens kapot gaan of de vaatwasser kan er mee ophouden en die zijn dan echt aan vervanging toe. Je wil namelijk niet meer zonder deze fijne apparaten, maar wel balen… Er blijft zo niet heel veel geld meer over om een meubelstuk te vervangen. Ik heb de oplossing voor je; wrap je meubels met interieurfolie! Dit is een goedkope oplossing om je bestaande meubels een hele andere look te geven waardoor het lijkt alsof je iets nieuws hebt aangeschaft. Het bespaart heel veel geld en echt moeilijk is het niet.

 

Meubels wrappen met folie

Er zijn tientallen soorten folie die je kunt gebruiken om je meubels mee te wrappen. Wil je gaan voor een houtlook? Of misschien hoogglans? Alles is mogelijk in verschillende prints, kleuren en kwaliteit. Zo zijn er bijvoorbeeld folies die steviger en/of krasbestendig zijn, ideaal om meubels mee te wrappen. Online zijn er genoeg webshops die interieurfolie aanbieden en als je niet zeker bent van bijvoorbeeld de kleur dan kun je eerst een staaltje bestellen. Bekijk dan hoe de kleur uitvalt, hoe de folie aanvoelt en of het in je interieur past. Als je zeker bent van de folie kun je gaan opmeten hoeveel je nodig hebt. Kijk altijd eerst even goed op de website naar de afmetingen van de folie. De lengte kun je zelf kiezen, maar de folie heeft vaak een standaard breedte.  

 

Interieurfolie kopen

Als je de folie in huis hebt dan kun je aan de slag gaan! Het meubelstuk dient glad en vetvrij te zijn anders blijft de interieurfolie niet goed plakken. Je wil natuurlijk niet dat na een tijdje de flappen folie er los bijhangen. Een mesje en schaar mogen niet ontbreken bij je klusje zodat je alles mooi op maat kan maken. Geef wat extra aandacht aan de hoekjes zodat de folie hier ook mooi op komt te liggen. Ik denk dat je heel blij bent als het klusje klaar is want dan kan jij je ‘nieuwe’ meubelstuk terug plaatsen in de ruimte en kijken hoe het bij de rest past. Dit is altijd weer even een spannend, maar heel leuk moment! Daarna is het genieten!

 

Had jij ooit gedacht je oude meubelstuk nieuw leven in te blazen met interieurfolie? Je hebt hiermee heel veel geld bespaard en zo kun je lekker verder sparen!

https://www.plakfoliewebshop.nl/