Riscript
Image default
Winkelen

De Beste 10 Duo Kinderwagens van 2021

Met de juiste kinderwagen maak je het heerlijk comfortabel voor jouw roedel. Als je een zusje of broertje verwacht, dan is het verstandig om je goed te oriënteren op duo kinderwagens. Er zijn verschillende soorten duo kinderwagens en modellen op de markt. Elke kinderwagen heeft weer zijn eigen unieke functies. We hebben voor jou de beste 10 duo kinderwagens van 2021 op een rijtje gezet.

1. Maxi-Cosi Dana For2

De Maxi-Cosi Dana For2 is een lichtgewicht kinderwagen die ideaal is om mee te nemen. De vouw is in een handomdraai klaar, zo hoef je nooit meer met een zware kinderwagen te ploeteren. De Dana For2 van Maxi-Cosi heeft een goede onderstel, dat is rechtop en kant evenwijdig aan de vloer. Je kind is zo vanuit een comfortabele positie beschermd tegen wind en de elementen. De Dana For2 van Maxi-Cosi biedt je de ideale combinatie van een compact en lichtgewicht frame met stevige wielen en handvat.

2. Teutonia Mistral P

De Teutonia Mistral P is nog zo’n populair duo model. De Mistral P heeft een verstelbaar stuur en vergaarbak aan de linkerzijde. Zo kun je de kinderwagen in korte tijd inklappen en met één hand dragen. De vering en de luchtbanden zorgen voor een comfortabele rit voor jezelf en je kinderen. Met het 5-punts comfort garanderen ze een comfortabel zitcomfort voor je kindje op elke weg.

3. Bumbleride Speed

De Bumbleride Speed is een all-terrain kinderwagen die ontworpen is voor dagelijkse activiteiten. De Speed heeft 12 inch luchtbanden die voor extra comfort zorgen. Bovendien heeft hij een goede demping en stuur voor comfort en een superieure besturing. Met een verstelbaar rugleuning zorg je voor nog meer comfort voor je kind. Ook als buggy, is de Bumbleride Speed superieur. Dankzij het speciale stuur kan de buggy snel in meerdere richtingen worden gezet.

4. Joolz Aer

De Joolz Aer is een zeer lichte kinderwagen met een stevig frame. Door de ergonomisch ontworpen duwstang is de Aer gemakkelijk te besturen. De ergonomisch verwaarloosde stuurhandgreep heeft een verstelbare hoogte,waardoor je meer comfort krijgt tijdens het wandelen. Wat ook zo fijn is aan deze kinderwagen, is dat hij maar 12,3 kg weegt. Ook is de Aer duo kinderwagen volledig inklapbaar, waardoor je hem eenvoudig mee kan nemen in de auto.

5. Baby Jogger City Elite

De Baby Jogger City Elite is de eerste kinderwagen met een schokabsorberende comfortabele vering en een verstelbaar stuur. Hij heeft luchtbanden waarmee je over ongelijke wegen kunt lopen zonder last te hebben van schokken. Dankzij de vernieuwde remhendels, die bij het stopsignaal worden aangedraaid, heb je nog meer controle over je duwt. Ook leuk is de verstelbare duwstang, die je kan verlengen voor meer lucht.

6. BOB Duallie

Ook de BOB Duallie heeft een goede onderstel dat rechtop en kant evenwijdig aan de vloer staat. Hij heeft een duwstang met verstelbaar stuur en een vergrendelbare integrale rem. De Duallie is een all-terrain kinderwagen, dus ideaal als je met je kinderen het bos of het strand op wil. Dankzij de enorme wielen, is deze kinderwagen stabiel en gemakkelijk te besturen.

7. Thule Urban Glide 2

Vergeet zeker niet de Thule Urban Glide 2. Deze kinderwagen heeft een handig verend stuur waarmee je in de meest comfortabele positie blijft. Op de wielen staat een speciale demping en zo voel je geen enkele steen of kuil. Met een gesloten afdekzeil houd je je kinderen heerlijk beschermd tegen de elementen.

8. Stokke Crusi

De Stokke Crusi is een superieure all-terrain kinderwagen met een brede achteras. Deze as is voorzien van 4 wielen, waardoor deze kinderwagen bijzonder stevig staat en goed bestuurbaar is. De voorkant is uitgerust met 2 grote remhendels waarmee je precies de gewenste demping kunt controleren. Ook heeft de Stokke Crusi een stevige vering, waardoor je kinderen comfortabeler kunnen reizen.

9. Cybex Balios S Duo

De Cybex Balios S Duo is een sportief kinderwagen die stevig is en goed bestuurbaar is. De Balios S heeft een zitje en een leunstoel waar uw kinderen om en om in kunnen zitten. De remhendels zijn verstelbaar en de Verhoog je verstelbaar stuur voor extra veel comfort. Ook is de Balios S Duo uitgerust met een vergrendelbare extra brede wielen die veilig rijden over elk terrein.

10. Joie Nitro

Tot slot de Joie Nitro. De Nitro heeft 12 remhendels en een versterkte vergrendeling die ook als rem kan worden gebruikt. De wielen zijn gemaakt van duurzame materialen en gemonteerd met schokdempers voor een vlakke rit. De Nitro heeft een geïntegreerd stuur, dat kantelbaar is en verstelbaar is in hoogte. Deze kinderwagen is ontworpen om hoge prestaties te leveren, zelfs bij het zwaarste gebruik.

Met deze lijst van beste 10 duo kinderwagens van 2021, kun je in ieder geval kiezen voor de beste optie. Blijf altijd voorzichtig en maak goede afwegingen als je koopt. Kijk voor meer informatie over duowagens op