Riscript
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van een ventilator

Op warme zomerdagen ben je natuurlijk op zoek naar verkoeling. Veel airconditioners maken de ruimte zo koud en droog dat het verschil van tempratuur erg groot wordt tussen binnen en buiten. Door de koude lucht kan je snel verkouden worden. Een ventilator zorgt ook voor verkoeling, maar dan op een andere manier. Een ventilator verplaatst namelijk alleen de lucht. Ben je benieuwd naar de voordelen en de verschillende soorten? Lees verder en kom erachter! 

 

De voordelen

Wil je een ventilator op een vaste plek in huis? dan is de muurventilator een goed optie. Deze is zeer makkelijk te bevestigen aan de muur. Dit betekent dus dat jij je niet meer druk hoeft te maken over het feit dat de ventilator omvalt of omgeschopt wordt. Het staat niet op je vloer en dus ook niet meer in de weg! Daarnaast is Nederland erg wisselvallig op het gebied van weer. Waar het de ene dag 15 graden Celsius kan zijn, kan het de volgende dag omslaan naar 30 graden Celsius. Het is dus vervelend om een ventilator steeds van zolder te moeten halen als het zo warm is. De ventilator aan de muur hang je begin van de zomer op en berg je aan het einde weer op.

Welke soorten zijn er?

Een ventilator zorgt niet zoals een airco voor koudere lucht in huis, maar wel voor een andere soort verkoeling. Dit komt doordat het de lucht wordt verplaatst. Uit de ventilator komt lucht wat aanvoelt als een kleine frisse wind. Je kan voor een ventilator kiezen die verschillende kanten op blaast wanneer deze aanstaat. Ook zitten er bij sommige ventilatoren verschillende standen op, zo kan je per situatie kiezen hoe hard die moet blazen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een ventilator met een timer. Dit is ideaal voor als je naar bed gaat en voordat je in slaap valt nog wat verkoeling wil hebben. 

 

Muurventilator bij MaxTotaal

Een muur ventilator kopen doe je eenvoudig en snel bij MaxTotaal.nl. Op de website vind je een breed assortiment. Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan contact op via het contactformulier, de medewerkers adviseren je graag. Wil je toch liever in de showroom kijken? Maak dan een afspraak. 

 

https://www.maxtotaal.nl/