Riscript
Image default
Winkelen

Duurzaam Dutch design voor in uw huis

Met de producten van Hendrik.nu creëer je een uniek interieur. Alle producten zijn in Nederland geproduceerd, waardoor de impact op het milieu beperkt blijft. Ook zijn alle artikelen geïnspireerd op beroemde Nederlandse kunstenaars. Je vindt bij hun winkel in ‘s-Hertogenbosch dus echt duurzaam Dutch design. Van tassen tot tafellopers; in hun diverse aanbod zit er zeker iets leuks voor jou bij!

Lifestyleproducten waar je u tegen zegt

Bij deze specialist vind je producten die je leven kleur geven en die precies laten zien wie je bent. Of je nu voor een stijlvolle en functionele drinkfles gaat of voor een stoere zonnebril met een duurzaam Dutch design; in alle artikelen zijn designs verwerkt gebaseerd op werken van Hollandse meesters. Alle lifestyleproducten zijn duurzaam en worden in Nederland gemaakt met een sociaal gedachtegoed. Bij hen kun je terecht als particulier, maar ook als bedrijf. Ze leveren namelijk ook in grote oplage.

Milieuvriendelijke en creatieve woonaccessoires

Met de woondecoratie van Hendrik.nu maak je je interieur helemaal af! In deze winkel in ’s-Hertogenbosch bieden ze accessoires die niet alleen gebaseerd zijn op Hollandse kunstwerken, maar de items zijn zelf ook echte kunstwerken. Dankzij hun unieke design ziet jouw woonkamer er geweldig uit. Je kunt de decoratie natuurlijk voor jezelf kopen, maar ze zijn ook heel leuk om cadeau te doen aan een vriend of familielid. Je bent van harte welkom om langs te komen in hun winkel, waar het vriendelijke personeel je alles vertelt over de verschillende producten.

Bestel de mooiste accessoires online

Kun je niet wachten om jouw huis aan te kleden met prachtige woon- en tafelaccessoires met een Duurzaam Dutch design? Of wil je praktische en stijlvolle lifestyleproducten aanschaffen? Ga dan snel langs bij deze winkel en laat je adviseren door het deskundige personeel. Winkel je liever online of woon je niet vlak bij ’s-Hertogenbosch? Bestel dan jouw favoriete accessoires eenvoudig bij hun webshop.