Riscript
Image default
Relatie

Een scheiding aanvragen met kinderalimentatie

Het aanvragen van een scheiding is nu makkelijk bij De Echtscheidingswinkel. Het proces van de scheiding wordt gestart door een expert. U kunt al uw vragen stellen aan de experts over het aanvragen van een scheiding of de kinderalimentatie. Het is namelijk niet de bedoeling dat de kinderen de dupe worden van de scheiding.

Het aanvragen van een scheiding, nu voordelig

Bent u niet de kostwinner van het gezin en wilt u een scheiding aanvragen? Neem nu contact op met deze experts. De kans is hierdoor groot dat u de zorg van de kinderen op zich gaat nemen. Hierdoor ontvangt u kinderalimentatie. Dit ontvangt u tot dat de kinderen 21 jaar worden, in sommige gevallen zelfs langer. De alimenatie zorgt ervoor dat u goed voor de kinderen kan zorgen en dat de kinderen niet de dupe worden van de scheiding. Naast kinderalimentatie wordt er ook gekeken wie er in de huidige woning kan blijven wonen. Daarnaast wordt er ook gekeken of u samen een pensioen heeft opgebouwd, is dit het geval dat wordt ook dit verdeeld onder de partijen. Dus wilt u een scheiding aanvragen met kinderalimentatie? Ga dan voor de fullservice van De Echtscheidingswinkel. Een expert helpt u door het hele proces heen zodat beide partijen tevreden zijn met de keuzes die er worden gemaakt. Neem nu contact met het bedrijf op en plan een afspraak in om een start te maken in het proces.

Meld u meteen aan voor een afspraak

Wilt u een scheiding aanvragen met kinderalimentatie? Neem dan nu contact met de experts van het bedrijf op. Er wordt een afspraak met u ingepland zodat er kan worden besproken wat uw wensen zijn voor de scheiding. Dit wordt voor beide partijen gedaan en hier wordt een middenweg in gevonden. Hierdoor zijn beide partijen tevreden en houden beide partners zich aan de overeenkomst die er is gegeven.