Riscript
Image default
Aanbiedingen

Een smoothiebar huren met verse smoothies op locatie

Hoe mooier het weer, hoe meer bedrijven een smoothiebar huren. De smoothie is namelijk hét meest zomerse drankje van dit moment. Daarnaast zijn deze dorstlessers ook nog eens super gezond. Perfect dus voor ieder evenement!

Een smoothiebar huren is heel makkelijk

Het leven hoeft niet moeilijk te zijn. Als je interesse hebt in een smoothiebar huren, dan bel je Bar Company: 088 2035100. Deze organisatie heeft meer dan twintig leuke barmeubels en beschikt over een groot team met enthousiaste dames en heren. Zij maken iedere week op verschillende feesten en evenementen verse biologische smoothies.

Verse biologische smoothies

Waar moet een goede smoothie aan voldoen? Ten eerste moeten een smoothie gezond zijn en dienen er minimaal vier fruit of groente soorten in verwerkt zijn. Daarnaast is het belangrijk om een verse sap toe te voegen voor de drinkbaarheid en maak je een smoothie pas echt lekker met specerijen. Naast kwalitatief goede en lekkere ingrediënten dien je ook in het bezit te zijn van een goede blender. Het vermogen van minimaal 500 watt en de grootte van de mengkom is daarin erg belangrijk. Met alleen een goede blender ben je er nog niet. De kwaliteit van de groente en fruit is minstens zo belangrijk. Ons advies is om verse ingrediënten te kopen op de dag dat je de smoothies klaar gaat maken, want hoe verser hoe beter. Dit is niet alleen goed voor de smaak van de smoothie, maar zorgt er ook voor dat de vitamines het best worden opgenomen door je lichaam.

Huur een smoothiebar bij Bar Company

Wanneer je dit allemaal te veel moeite vindt dan staan de jongens en meisjes van Bar Company voor je klaar om de lekkerste smoothies voor je klaar te maken. Want naast dat zij gebruik maken van de beste blenders, gebruiken zij dagvers fruit. En dan wel het allerbeste fruit dat rechtstreeks van Nederlandse telers afkomstig is. Huur dus je smoothiebar bij Bar Company!

https://www.barcompany.nl/