Riscript
Image default
Zorg

Incura denkt mee met haar gebruikers!

Veel logopedisten die Incura gebruiken zijn lid van de NVLF, de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Als beroepsvereniging van en voor logopedisten behartigt de NVLF de belangen van 6300 aangesloten leden. Een deel daarvan heeft een eigen praktijk, anderen werken in het onderwijs of de gezondheidszorg.

Ben jij logopedist van beroep, ben je lid van de NVLF en zoek je praktijksoftware voor alle administratieve zaken? Kies voor Incura en je krijgt een aantrekkelijke korting: 50% op de eenmalige kosten. Aanvullend mag je gratis deelnemen aan het Webinar ‘Incura voor Starters’. Via https://www.incura.nl/offerte-aanvraag-logo/ kun je een offerte aanvragen. Zorg dat je je NVLF lidmaatschapsnummer bij de hand hebt. De ledenvoordeelactie is nog het hele jaar geldig.

Praktijksoftware van Incura

Voor praktijkinrichting fysiotherapie wordt Incura veel gebruikt. Incura Fysio is flexibel ingericht. Je kunt de EPD-software aan je persoonlijke wensen en voorkeuren aanpassen. Zo is het mogelijk op jouw eigen manier een zorgpad samen te stellen, bestaande sjablonen aan- en uit te zetten en nieuwe sjablonen te maken. Zijn er bepaalde programma’s die je wilt blijven gebruiken, bijvoorbeeld PREM als meetmethode of FAMED voor medical factoring? Je kunt die software eenvoudig koppelen aan Incura. De Incura app zorgt ervoor dat je 24/7 toegang hebt tot cliëntgegevens. Voor de app hoeven Incura gebruikers niet extra te betalen. De applicatie is geschikt voor de iPhone en voor Android-toestellen. Er zijn drie opties qua inloggen op de app:

– touch ID, oftewel vingerafdruk;

– face ID, d.w.z. gezichtsherkenning;

– een zelf opgegeven pincode.

De Incura app biedt de mogelijkheid tot ondersteuning op afstand door het Incura-team. Hiervoor wordt Teamviewer gebruikt.

Advies vragen

Incura is zeker niet alleen geschikt voor de disciplines fysiotherapie en logopedie. Een volgende keer zullen we ingaan op de voordelen van Incura – in vergelijking met andere EPD leveranciers– voor GGZ-medewerkers, ergotherapeuten en oefentherapeuten. We hopen je dan weer te treffen! Heb je op dit moment nog een prangende vraag over Incura? We verwijzen je naar de helpdesk, die bereikbaar is via 088 – 946 22 73 en info@incura.nl.

https://www.incura.nl/