Riscript
Image default
Aanbiedingen

Je producten efficiënt in een productiehal vervoeren

Waar je ook werkt, er is waarschijnlijk altijd wel iets dat beter kan. Of nu het aanbod aan drinken te weinig is, je het gratis fruit mist of er te weinig personeel is, je hebt vast wel iets te klagen. Vaak is het allemaal wel op te lossen, zolang het bestuur maar op de hoogte is van de problemen. In dit artikel gaan we erop in, hoe je de werkzaamheden in een productiehal efficiënter kunt inrichten. Want vaak betekent een hogere efficiëntie ook dat je minder personeel nodig hebt. Dat lost dan meteen een deel van het personeelstekort op. 

 

Hoe kun je efficiënter werken?

Werk je in een magazijn of productiehal moeten er waarschijnlijk vaak producten, goederen of andere zware dingen worden vervoerd. Bijvoorbeeld om van het ene proces naar het andere te komen, om te worden opgeslagen of om naar de vrachtwagen te transporteren. Doe je dit nog handmatig, neemt dit veel tijd in beslag. Daarnaast heb je ook veel mankracht nodig en is het al snel niet meer ergonomisch voor je personeel wanneer ze steeds met zware producten moeten sjouwen. 

 

Daarom is het dus belangrijk om je transport binnen de hal efficiënt in te richten. Hier kun je bijvoorbeeld een transportband voor gebruiken. Een transportband of -ketting kan veel gewicht houden en is daarom perfect om jou het transport uit handen te nemen. Je kunt de kettingbanen eenvoudig neerzetten en ze zijn makkelijk schoon te houden, waardoor je ze ook voor de verplaatsing van verse producten kunt gebruiken. 

 

ACB Transportbanden als leverancier

Ben je overtuigd van het grote gemak van een transportband en nu op zoek naar een geschikte en betrouwbare leverancier? Kijk dan eens op de website van ACB Transportbanden. Hier vind je een groot aanbod aan transportbanden en -kettingen. Deze kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet, denk bijvoorbeeld aan de agro, food, interne logistiek, recycling en bulk. Twijfel je of de transportbanden geschikt zijn voor jouw toepassing? Neem dan gerust contact op met ACB Transportbanden. Hun experts kijken graag met je mee en zullen hun best doen om een maatwerk oplossing te vinden. 

 

https://www.acb-transportbanden.be/