Riscript
Image default
Aanbiedingen

Op deze punten moet je letten voordat je een e-sigaret aanschaft

Op deze punten moet je letten voordat je een e-sigaret aanschaft

Een e-sigaret is een elektrische sigaret waar je verschillende smaakjes in kan stoppen. De smaakjes worden ook wel e liquid genoemd. Het is een zeer gemakkelijk en fijn item als je van afwisseling houdt, er zijn namelijk zeer veel smaken. Maar voor dat je een e-sigaret aanschaft is het van belang dat je weet wat je koopt. Er bestaat namelijk een keurmerk dat aangeeft dat de onderdelen gecertificeerd zijn. Je weet op deze manier dat de onderdelen van goede kwaliteit zijn en dat er niks mis kan gaan!

Ben je een beginnende vaper of een gevorderde?

Als je een e-sigaret hebt gevonden met gecertificeerde onderdelen is het de vraag of je een beginnende of gevorderde vaper bent. Als je een beginnende vaper bent dan heb je niet dezelfde onderdelen nodig als een gevorderde vaper. Dit heeft te maken met het feit dat een beginnende vaper dezelfde inhaleertechniek gebruikt als bij een traditionele sigaret. Dit noemen we de mouth to lung methode. Je verzamelt de damp eerst in je mond en laat deze vervolgens naar je longen gaan. Een gevorderde vaper inhaleren volgens de direct lung methode. De damp wordt niet in de mond verzameld, maar gaat direct rechtstreeks naar de longen. Voor beide methodes heb je andere onderdelen nodig. Ben je een beginnende vaper? Het is het makkelijkste om dan een complete vape kit aan te schaffen. Je weet dan zeker dat alle onderdelen geschikt zijn voor de mouth to lung methode.

Bij deze partij kan jij een e-sigaret aanschaffen

Nu je wat meer informatie hebt en weet welke e-sigaret je aan moet schaffen raden wij je aan om een kijkje te nemen bij Save vape . Van tevoren kun je dus persoonlijk en deskundig advies ontvangen, zodat je zeker bent van de juiste producten. Daarbij kun je een aroma uitkiezen die voldoet aan jouw wensen. Wij hebben meer dan 1000 aroma’s op voorraad, dus keuze genoeg. Je weet dus zeker dat er een smaak tussen zit die boven aan je lijstje staat. Wil je meer weten over deze partij? Neem dan contact op met een van de specialisten of neem een kijkje op de website!

 

https://www.nicotinebase.nl/nl/