Riscript
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een nieuwe outfit voor de winter?

Het najaar komt er weer aan. De blaadjes vallen van de bomen en het wordt alweer een stuk kouder. Tijd om de zomerkleding in de kast om te ruilen voor de winterkleding. Bij LANCO Mode hebben wij een ruim assortiment aan senioren kleding voor de winter. Een nieuwe trui of lange broek? Bij LANCO Mode bent u bij het juiste adres! Wij richten ons niet op jongeren, maar op seniorenmode!

 

Najaarscollectie

In de najaarscollectie van LANCO Mode hebben wij nieuwe stretch broeken en pantalons. Deze broeken sluiten mooi aan op uw benen! Naast de nieuwe broeken en pantalons hebben wij ook twee-in-één topjes. Hierbij hebben wij al een shirtje met jasje of colbert samengesteld voor u! En dat voor één vaste prijs! Ook hebben wij een nieuwe collectie truien in verschillende kleurtjes en printjes. Oorbellen in, armbandjes om en jouw outfit is compleet!

 

Ook voor de heren hebben wij bij LANCO Mode een nieuwe collectie aan broeken met een elastische band. Zo kan u op een simpele manier u broek uit doen zonder eerst de knopen los te maken. Voor op uw nieuwe broek hebben wij ook nieuwe overhemden met klitteband. Zo hoeft u niet meer elk knoopje van uw overhemd open te doen, maar met een simpele beweging zit u overhemd weer netjes!

 

Dit moet je weten over LANCO Mode

LANCO Mode is een kledingzaak die mee gaat het de tijd. Wij hebben een duurzaam assortiment. Sinds 1977 voorzien wij senioren van kleding. Met al jaren ervaring weten wij wat fijn dit en waar jullie naar op zoek zijn. Vanaf het begin kiezen wij dan ook niet alleen de mooiste kleding ook, maar ook kleding dat lekker zit! Wij zijn een echte specialist op dat gebied. De kleding die wij verkopen is vlot en voorzien van leuke kleuren, printjes en geweldige dessins. De kleding zit comfortabel door de elastische kwaliteit. Op deze manier rekt alles op het juiste moment met u mee!

 

Vragen?

Wil je meer weten of LANCO Mode of heeft u een vraag voor ons? Neem gerust een kijkje op onze website of stel een vraag aan onze klantenservice. Wij staan graag voor u klaar bij onduidelijkheden! Bekijk ook de volledige najaarscollectie op onze website!

 

https://www.lancomode.nl/