Riscript
Image default
Aanbiedingen

Stukadoor

Stukadoor

Functie

Voor onze partner uit de regio van Brugge, zijn wij op zoek naar een:
ERVAREN STUKADOOR

 • Je zal voornamelijk ingezet worden in de regio van Brugge

Aanbod

Dit kunnen wij jou aanbieden:

 • Voltijdse job in de bouwsector dit in een 40-uren stelsel
 • Een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extra legale voordelen (PC 124 bouwsector)
 • Een aangename werksfeer
 • Na positieve evaluatieperiode, optie vast
 • Heel wat doorgroeimogelijkheiden

 

Jouw profiel

 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring als stukadoor
 • Je hebt kennis van zowel machinaal als handmatig pleisteren
 • Je hebt bij voorkeur een relevante opleiding achter de rug
 • Je bent flexibel ingesteld en kan snel opstarten
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Je hebt oog voor detail en afwerking

Als ervaren stukadoor breng je een waardevolle combinatie van praktische vaardigheden, technische kennis en professionele toewijding mee naar elke bouw- of renovatieproject. Met minstens vijf jaar ervaring in de branche beschik je over de nodige expertise om hoogwaardig pleisterwerk te leveren, zowel machinaal als handmatig. Hieronder volgt een gedetailleerd overzicht van je kwalificaties en wat deze betekenen voor je werk:

1. Uitgebreide Ervaring als Stukadoor: Met vijf jaar ervaring heb je een diepgaand inzicht in alle aspecten van het stukadoorsvak. Deze ervaring stelt je in staat om met een breed scala aan materialen en technieken te werken, wat essentieel is voor het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor verschillende klanten en projecten. Je bent bekend met de uitdagingen van het vak en kunt effectief problemen oplossen die zich voordoen tijdens het pleisterproces.

2. Kennis van Machinaal en Handmatig Pleisteren: Je vaardigheid in zowel machinaal als handmatig pleisteren vergroot je veelzijdigheid en efficiëntie. Machinaal pleisteren is geschikt voor grotere oppervlakken en kan de projecttijd aanzienlijk verkorten, terwijl handmatig pleisteren ideaal is voor gedetailleerd werk en kleinere ruimtes waar een persoonlijke touch vereist is.

3. Relevante Opleiding: Het hebben van een relevante opleiding, zoals een diploma of certificering in stukadoorswerk of een vergelijkbaar vakgebied, onderstreept je theoretische kennis en praktische vaardigheden. Dit onderwijs helpt je niet alleen om de nieuwste technieken en materialen te begrijpen, maar toont ook jouw commitment aan voortdurende professionele ontwikkeling.

4. Flexibiliteit en Snel Inzetbaar: Je flexibele instelling en het vermogen om snel te kunnen starten zijn bijzonder waardevol in de bouwsector, waar de behoeften en tijdslijnen van projecten snel kunnen veranderen. Jouw bereidheid om je aan te passen en op korte termijn beschikbaar te zijn, maakt je een betrouwbare keuze voor werkgevers en klanten.

5. Rijbewijs B: Het bezit van een rijbewijs B vergroot je mobiliteit en stelt je in staat om naar verschillende werklocaties te reizen, wat essentieel is voor stukadoors die aan meerdere projecten in verschillende gebieden werken. Dit verhoogt je aantrekkelijkheid voor potentiële werkgevers die op zoek zijn naar veelzijdige en zelfstandige vakmensen.

6. Oog voor Detail en Afwerking: Jouw oog voor detail en toewijding aan kwalitatieve afwerking zorgen ervoor dat het eindresultaat van je werk altijd van hoge kwaliteit is. In een vak waar de afwerking duidelijk zichtbaar en belangrijk is voor de algehele uitstraling van een ruimte, is deze vaardigheid van onschatbare waarde.

Deze combinatie van ervaring, vaardigheden en professionele eigenschappen maakt je tot een uitstekende kandidaat voor een breed scala aan stukadoorsprojecten. Of je nu werkt aan residentiële huizen, commerciële gebouwen of gespecialiseerde renovatieprojecten, je bent goed uitgerust om consistente, hoogwaardige resultaten te leveren.

 

https://vacatures.today/cat/Technical31.html

 

https://www.vindazo.be/vacatures/stukadoor.html