Riscript
Image default
Aanbiedingen

Waarom een luchtkussen envelop een geslaagde keuze is

De coronapandemie heeft ons allen ver uit elkaar doen drijven. Ouderen verkeren langere tijd in een sociaal isolement, de ene na de andere verjaardag gaat niet door en lessen vinden structureel thuis plaats. Even bij iemand langs wippen om een pakketje af te geven: dat is echt een no-go in deze tijd. Niet echt prettig als je iets kostbaars wilt afgeven bij een ander en daardoor op zoek moet naar alternatieven. Gelukkig zijn er tegenwoordig luchtkussen enveloppen die genoeg bescherming bieden voor de items die je naar een ander wilt zenden. Waarom deze enveloppen zo’n geslaagde keuze zijn, vertellen we je in dit blog. 

 

Schokdempend

 

Koeriers die de hele week op de weg zitten, komen de meest uiteenlopende weggetjes tegen. Sommige wegen beschikken over een glad oppervlak, terwijl de rurale gebieden vaker niet-geasfalteerde weggetjes kennen. Je kunt je er vast wel een voorstelling bij maken wat zulke weggetjes doen met een gammel vervoersbusje… Niet echt wenselijk als je een sieraad van hoge waarde in een simpele envelop gedaan hebt. Rustig slapen kun je wél als je luchtkussen enveloppen gebruikt, want de kussentjes bieden goede bescherming tegen trillingen. 

Brievenbuspakket 

 

Het schokdempende effect van luchtkussen enveloppen is niet de enige reden waarom men zou moeten kiezen voor dit verzendmateriaal. De mogelijkheid om de luchtkussen enveloppen als brievenbuspakket te versturen, is een ander pluspunt. In plaats van een dure doos af te leveren bij een pakketpunt bij jou in de buurt, duw je de luchtkussen enveloppen gewoon door de gleuf van de oranje brievenbus bij jou om de hoek. Ideaal toch? 

 

Zelfklevende sluiting

 

Speeksel en de coronatijd, zijn niet bepaald twee begrippen die hand in hand gaan. Het virus is namelijk overdraagbaar door speeksel en als verzender kun je er dus maar beter voor oppassen dat je dit op je geweten krijgt. Kies je voor de luchtkussen enveloppen? Dan hoef je het puntje van je tong niet langs de sluiting van je envelop te halen, want deze is uitgerust met een zelfklevende sluiting. Dit is een soort lijmstrook die al plakt voordat je er zelf maar iets aan hebt gedaan! Dit is niet alleen voor jezelf prettig, maar ook voor de ontvanger. Die hoeft er dan niet voor te vrezen dat hij of zij in aanraking komt met jouw spuug bij het openen van de envelop. 

 

https://www.riscript.nl/