Riscript
Image default
Aanbiedingen

Waterflesjes bedrukken

Dat water drinken gezond is, weten we onderhand allemaal wel. Door verschillende instanties wordt het aangeraden om per dag 2 liter water te drinken. Daarom is het bedrukken van waterflesjes met het logo van uw bedrijf of organisatie helemaal geen slecht idee. Zet de bedrukte waterflesjes neer bij de receptie van uw kantoorpand of deel ze uit op evenementen als beurzen of sportwedstrijden. Zo weet u zeker dat uw medewerkers en andere zakelijke relaties gezond en vitaal blijven. 

Gerecyclede, bedrukte waterflesjes

En dan is het natuurlijk nog mooier wanneer de bedrukte waterflesjes ook nog eens milieuvriendelijk zijn! Zo bestaan er waterflesjes van rPET-materiaal: dit zijn flesjes die gemaakt zijn van gebruikte en ingezamelde plastic flessen. De ingezamelde flessen worden gesorteerd, gewassen en gemaald. Daarna worden ze omgesmolten naar nieuwe, duurzame waterflessen. Door het gebruiken van waterflesjes van rPET-materiaal, draagt u dus bij aan een schoner milieu. 

Op grote waterflessen zit al een tijdje verplicht statiegeld. Sinds 2021 geldt er op kleine flesjes, onder de 1 liter, óók statiegeld. Dit bedraagt (op het moment van schrijven) 15 cent per flesje en geldt ook op rPET waterflesjes. Er bestaan echter ook waterflesjes van karton, hier zit geen statiegeld op. Dit zijn mooie en milieuvriendelijke alternatieven op de plastic waterflesjes. 

Waterflesjes bedrukken met logo

Bij het bedrukken van waterflesjes is er veel mogelijk. Gaat u voor een all over bedrukking? Een bedrukking op het label? Of wilt u misschien wel uw visitekaartje aan het waterflesje laten hangen? Het kan allemaal! Wij raden aan om eens een kijkje op de site van BudgetGift.nl te nemen. Daar vindt u een groot assortiment te bedrukken waterflesjes. De waterflesjes worden over het algemeen bedrukt met een digitale print. Dit betekent dat uw opdruk geheel in full color kan worden gedaan. Het maakt dus niet uit hoeveel drukkleuren uw logo of andere gewenste opdruk heeft. 

Bedrukte waterflesjes van BudgetGift.nl

BudgetGift.nl is een toonaangevend relatiegeschenkenbedrijf dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft. Op de site vindt u niet alleen bedrukte waterflesjes, maar nog veel meer! Zo kunt u bij ze terecht voor uw standaard bedrukte kantoorbenodigdheden zoals pennen, notitieboekjes en kalenders, maar verkopen ze ook luxe eindejaarsgeschenken en kerstpakketten. Bent u op zoek naar een geschikt relatiegeschenk maar komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact op met het deskundige klantenteam. Zij helpen u graag aan een gepast geschenk en zetten vrijblijvend een offerte en digitaal voorbeeldopmaak voor u klaar, zodat u precies kunt zien hoe uw logo op de waterflesjes (of ander relatiegeschenk) zal worden bedrukt. 

Neem vandaag nog een kijkje! 

 

 

https://www.budgetgift.nl/