Riscript
Image default
Aanbiedingen

Zorg voor een stralende huid

Je lichaam doet heel veel voor je, daarom is het natuurlijk erg belangrijk om je lichaam goed te blijven verzorgen. Ouderdom komt met gebreken en het kan dus zijn dat je meer rimpels krijgt, dat je haar dunner wordt en dat je nagels sneller afbreken naarmate je ouder wordt. Deze gebreken komen van binnenuit en zullen dus ook van binnenuit weer behandeld moeten worden. Je kunt namelijk nog zo goed smeren met de duurste crèmes: de aanmaak van collageen wordt niet gestimuleerd door wat je op je huid smeert. Daarom is het belangrijk om de aanmaak van collageen van binnenuit te stimuleren! Dit kun je doen door de luminous beauty shake. Wil je meer weten over deze shake? Lees dan snel verder, want we leggen je alle voordelen van deze shake graag uit in deze blog!

De shake
Ook al smeer je nog zo trouw met je dag- en nachtcrèmes, je ontkomt er niet aan dat je huid aan schadelijke stoffen wordt blootgesteld. Wel kun je de gevolgen van deze blootstelling beperken door regelmatig een beauty shake te drinken. Met behulp van deze shake verhoog je namelijk de weerstand van je huid tegen invloeden van buitenaf en zorg je er daarnaast voor dat je huid stralender is, je haar zachter is en je nagels minder snel afbreken. 

Een boost voor je gezondheid
Het kan erg lastig zijn om alle vitamines die aanbevolen zijn in een dag binnen te krijgen. De lijst met benodighde vitamines is namelijk erg lang. Met behulp van de luminous beauty shake krijg je eenvoudig en snel alle vitamines en mineralen binnen die je nodig hebt om je huid te laten stralen. De shake is veganistisch en bevat onder andere vitamine C, magnesium en zink. Deze vitamines en mineralen versterken je huid van binnenuit. 

Het grootste voordeel
Naast dat je huid versterkt wordt, hebben je haren, nagels en hormoonhuishouding ook baat bij het drinken van de shake. Doordat je beter in je vel zit krijgen je geheugen, gemoedstoestand en geest een boost. Door het drinken van de shake krijg je op een natuurlijke en gezonde manier je vitamines en mineralen binnen.

 

https://superfoodies.nl/