Riscript
Image default
Computers / Systems

Antwoordservice van een goed telecombedrijf

Ik heb sinds kort antwoordservice bij een telecombedrijf waar ik op kan rekenen. Hiervoor had ik een andere service van een ander bedrijf, maar daar hebben we de samenwerking mee afgebroken. De reden hiervan was omdat we steeds geen goede verbinding hadden met hun netwerk en andere ruisproblemen tijdens gesprekken via de telefoon. Daarom moesten we een ander bedrijf vinden die dit voor ons kon regelen.

Antwoordservice aanvragen bij een telecombedrijf

Ik had bij meerdere telecombedrijven telefoonservice aangevraagd via offerte die ik via de websites kon aanvragen. Sommige offertes kreeg ik erg laat binnen en moest ik lang op wachten en andere waren weer heel snel. Degene die heel snel een offerte bij mij in de mail hadden, vond ik een beetje rommelig in elkaar gezet. Alles zat op een rare plek en ik moest echt goed zoeken totdat ik de goede prijs had gevonden. Bij de langzame offertes was het uiterlijk wat professioneler. Ze hebben echt hun tijd genomen om goed alles door te nemen en een overzichtelijke offerte te maken. Deze offerte was van Antwoordservice.nu en stond meteen hoog op mijn ‘deze wordt het!’ lijst. Na een tijdje offertes te hebben gelezen van verschillende bedrijven, kwam die van antwoordservice.nu toch als beste uit.

Top service

Nadat we contact hadden gezocht met antwoordservice.nu, kregen we binnen een paar uur meteen een bericht of ik een afspraak kon maken om meer details te overleggen. Ik vond het een goed idee en we maakten een afspraak. Tijdens het gesprek hadden we een goede band met elkaar en had ik het gevoel dat de persoon die voor mij zat mij helemaal begreep. Daarom hebben we een contract getekend bij hun telefoonservice te nemen en wat ben ik blij met die keuze. De reden waarom is omdat onze communicatie drie keer beter gaat dan de vorige en we kunnen nu veel meer ermee. Totaal geen spijt!

Probeer het zelf

Wilt u ook diensten proberen van antwoordservice.nu? Bekijk dan de website van antwoordservice.nu voor meer informatie over de diensten die zij u kunnen aanbieden en nog veel meer.