Riscript
Image default
Eten en drinken

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl 

Taartjes per post

Brievenbusbanket.nl is een online shop waar u gebak kunt bestellen wat door de brievenbus geleverd wordt. Na lang ontwikkelen heeft brievenbusbanket.nl ambachtelijk gebak geproduceerd wat zo bij u door de brievenbus past. Het ontvangen van een brievenbus taartje heeft als groot voordeel dat u niet thuis hoeft te blijven om het het gebak aan te nemen van de bezorger. Dit maakt het ontvangen van een taartje per post makkelijker en nog leuker!

Brievenbusbanket heeft verschillende smaken en maten gebak per post waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u kiezen uit Haagsche Hopjes gebak, Chocolade gebak, Kaneel gebak en Walnoot Sinaasappel gebak. Er is ook de mogelijkheid om verschillende smaken te combineren in een grotere combinatiebox. Zo kan de ontvanger genieten van een proeverij van dit ambachtelijke gebak per post. 

Brievenbus Cadeau

Het ontvangen van een brievenbus cadeau van brievenbusbanket.nl is een prettige en unieke ervaring. Zodra de ontvanger het doosje openmaakt leest diegene als eerste het persoonlijke bericht van de verzender. Daarna kan de ontvanger het taartje per post samen delen of lekker alleen opeten!

Een brievenbus cadeau bestellen is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als eerste bezoekt u de webshop brievenbusbanket.nl, vervolgens maakt u een keuze uit het assortiment, daarna voegt u een persoonlijke boodschap toe en rekent u gemakkelijk af met IDEAL. U kunt een brievenbus cadeau versturen voor verschillende gelegenheden zoals Valentijnsdag, Moederdag of voor een kraam cadeau op afstand. 

Zakelijk bestellen

Brievenbusbanket.nl is ook gespecialiseerd in de zakelijke markt of zakelijke bestellingen. Zit uw personeel of collega’s thuis door de huidige situatie en wilt u iets extra’s geven? Vanaf 10- 10.000 stuks brievenbus taartjes, het is geen probleem voor brievenbusbanket.nl 

Sinds kort kunt u bij brievenbusbanket.nl ook relatiegeschenken in uw eigen huisstijl bestellen. Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl via de telefoon of via de e-mail. E–mails worden doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

https://www.brievenbusbanket.nl/