Riscript
Image default
Electronica en Computers

De ontwikkelingen van het Navision ERP systeem

Het Navision ERP systeem behoort tot de ERP producten die het sterkst ontwikkeld zijn in de afgelopen jaren. Bedrijven hebben behoefte aan steeds geavanceerdere oplossingen voor het beheren van de diverse bedrijfsprocessen. Het Navision ERP systeem speelt hier goed op in, onder meer door steeds verder te ontwikkelen op het vlak van modules. Hierdoor kan het systeem, dat bekend staat onder de naam Microsoft Dynamics NAV/365, voor ieder bedrijf worden geoptimaliseerd tot een effectieve totaaloplossing.

Het Navision ERP systeem groeit met de markt mee

Bedrijven ontwikkelen zich steeds sneller, vooral ook door de groei aan technologieën die kunnen worden ingezet. De bestaande ERP pakketten moeten met de markt mee groeien om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. Zo zijn er ERP pakketten die zorgen voor toegankelijkheid in meerdere talen. Hierdoor is data in het Nederlands ook beschikbaar in bijvoorbeeld het Chinees, Engels en Arabisch. Door alle ontwikkelingen staat ERP al lang niet meer in de kinderschoenen. Het Navision ERP systeem behoort tot de systemen die optimaal meegaan met de tijd én met de groei van bedrijven.

Partners over de hele wereld

Over heel de wereld zijn er Navision partners te vinden. Een Nederlandse partner die je kunt inschakelen voor je bedrijf is HB Software. De ontwikkelingen vinden op internationaal niveau plaats. Eén van de belangrijkste ontwikkelingen is wel de realisatie van ERP producten in de cloud. Het is immers zo dat steeds meer bedrijven in de cloud werken. Sinds de overname van Navision door Microsoft worden er jaarlijks nieuwe ontwikkelingen doorgevoerd.

Een systeem dat met jouw bedrijf mee groeit

Het Navision ERP systeem is een systeem dat daadwerkelijk met jouw bedrijf mee kan groeien. Dit betekent dat je voortdurend gebruik kan blijven maken van de oplossing, ook wanneer je bedrijf sterk in ontwikkeling is. Door de modulaire opzet van het Navision ERP systeem is het altijd mogelijk om het systeem optimaal te laten aansluiten op de behoeften van jouw onderneming.

https://hbsmarttrade.com/