Riscript
Image default
Groothandel

Diverse soorten tuinhout en constructiehout van de beste kwaliteit

Voor écht goed tuinhout, constructiehout en plaatmaterialen gaat u naar Haenen Hout- en Plaatmaterialen in Reusel. Zij bieden hout voor in de tuin aan, zoals douglas en geïmpregneerd hout. Ook vindt u daar vurenhout, dat ideaal is voor constructiewerkzaamheden. U kunt bij deze houthandel zowel als particulier als zakelijke klant terecht. Ze hebben verschillende lengtes en kopmaten op voorraad, dus de kans is groot dat u uw hout direct af kunt halen bij deze groothandel. Dat is toch ideaal?

De verschillende houtsoorten en hun toepassingen

Ieder hout is weer voor andere doeleinden geschikt. Zo is douglas bijvoorbeeld goed te gebruiken als tuinhout, vanwege de robuuste eigenschappen. Dit hout is ideaal voor de bouw van tuinhuizen, schuttingen en bijvoorbeeld overkappingen. Douglas hoeft niet behandeld te worden en is goed bestand tegen weersinvloeden. Vurenhout is geschikt voor de constructie van bijvoorbeeld daken en vloeren. Dit hout wordt direct geleverd vanuit Noord-Europese zagerijen. Geïmpregneerd vuren kan wel buiten gebruikt worden. Dankzij het impregneerproces is het hout bestand tegen weer en wind en kan dit gebruikt worden voor onder andere de bouw van schuttingen. Weet u niet zeker welke houtsoort geschikt is voor uw project? Laat u dan adviseren door de ervaren werknemers van deze houthandel in Reusel!

Informeer naar het volledige assortiment

Bent u benieuwd naar het assortiment van deze groothandel? Bezoek dan snel hun vestiging en ontdek al het tuinhout, de plaatmaterialen en aan hout verwante producten die ze aanbieden. In de meeste gevallen kunt u direct het hout meenemen, ook als u grote hoeveelheden nodig heeft. Is het hout niet voorradig? Dan informeren zij u zodra dit het geval is, zodat u het hout alsnog kunt afhalen. U kunt natuurlijk ook contact met hen opnemen om van tevoren te informeren naar de voorraad. Bij deze houthandel vindt u gegarandeerd het ideale hout voor uw klus!

Gerelateerde artikelen

Microscopen van de beste merken kopen