Riscript
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een expert met jarenlange ervaring in de filtertechniek

Ecotax Filtertechniek uit Willemstad heeft meer dan 25 jaar ervaring met het aanbieden van producten in de filtertechniek. Met name in de vloeistoffiltratie hebben ze veel ervaring. Ze bieden vloeistoffilters aan die geschikt zijn voor vloeistoffen uit diverse vloeistofstromen. Ze denken graag met u mee over uw specifieke situatie en vraagstuk, zodat ze een filter kunnen bieden dat aan al uw wensen en verwachtingen voldoet. Van filterhuizen tot filterzakken; u vindt het allemaal in hun uitgebreide assortiment!

De verschillende vloeistoffilters die deze specialist aanbiedt

Deze specialist in filtertechniek uit Willemstad biedt voor iedereen een geschikt vloeistoffilter aan. Het kan soms lastig zijn om te bepalen welk filter geschikt is voor uw doeleinden. Deze expert helpt u daar graag bij. Ze bieden onder andere bandfilters aan. Deze filter werkt met een band waar een vloeistof op wordt geleid. De vloeistof loopt door de band en vaste delen blijven achter. Ook vindt u in hun assortiment olieskimmers. Hiermee kunt u de bovenlaag van een vloeistof gemakkelijk filtreren of verwijderen. Met een magneetfilter verwijdert u deeltjes kleiner dan een micron uit verschillende soorten vloeistoffen. Ook vindt u in hun assortiment filtermedia. Veel media zijn geschikt voor eenmalig gebruik, maar ze bieden ook uitwasbare media aan. Naast deze producten vindt u nog veel meer producten voor de vloeistoffiltratie, zoals filterhuizen. Deze behuizingen worden gebruikt voor zeefmanden, zakfilters of patroonfilters. Ook zijn ze eenvoudig schoon te maken.

Ontdek alle producten voor vloeistoffiltratie

Bent u benieuwd naar het assortiment van deze specialist in de filtertechniek? Als u nog vragen heeft over de filterhuizen, zeefbochten, magneetfilters of andere producten die zij aanbieden, kunt u te allen tijde contact met hen opnemen. Deze expert beantwoord met plezier al je vragen, zodat je zeker weet dat je de juiste producten voor vloeistoffiltratie aanschaft. Ontdek snel het uitgebreide assortiment van deze specialist!