Riscript
Image default
Computers / Systems

Een goede kwaliteit eiken vloer bestellen voor in ons huis

Al voor een langere poos wilden we graag een eiken vloer laten leggen in het huis. Dit idee hebben we kregen door goede vrienden van ons. Die hadden zo’n gloednieuwe eiken vloer in hun appartement gelegd en eigenlijk waren ik en mijn vrouw meteen verliefd op geworden. Dus zijn we meteen als een speer zelf gaan zoeken naar verschillende vloeren die we konden leggen in ons huis. Maar we kwamen er achter dat er vele soorten eiken vloeren waren en we hadden moeite met kiezen. Daarom gingen we kijken of er een specialist was om ons te helpen met deze keuze.

Een specialist in eiken vloeren vinden

We wilden dus specifiek advies over eiken vloeren, omdat we niet wisten welke nou het beste past bij ons in huis met alle soorten meubels. Sowieso waren wij nooit zo goed met kleuren en interieur. Ons eerste huis was een grote bende en chaos qua kleuren en niks paste bij elkaar. Bij dit huis hadden we een designer ingehuurd om ons te helpen. Maar de vloer wilden we uiteindelijk zelf doen. Maar dit vonden we lastiger dan we dachten. Gelukkig bestaat het internet en zijn er vele aanbieders die eiken vloeren aanbieden. Het enige probleem was dat ze geen specialisten hierin waren. Behalve het bedrijf Bax Houthandel die we online tegenkwamen. Die verkochten eigen gemaakte houten vloeren. Dat was precies wat wij zochten.

Een prachtig nieuwe vloer

We gingen naar de showroom van Bax Houthandel en we zagen allerlei prachtige vloeren die perfect zouden zijn in ons huis. Maar eentje die sprong eruit voor ons en die hebben we uiteindelijk ook genomen. We konden bij Bax Houthandel ook voor de dienst kiezen dat zij de vloer voor ons zouden leggen bij ons thuis. Dit vonden we super service en hebben we ook zeker gedaan. Wij zijn super blij met de nieuwe vloer en hadden geen betere kunnen kiezen.

Bax Houthandel

Bent u benieuwd naar het assortiment van Bax Houthandel? Bekijk dan de website van Bax Houthandel voor meer informatie over alle producten die zijn verkopen.