Riscript
Image default
Computers / Systems

Er zijn altijd omstandigheden die schreeuwen om Opslagman

In ons leven maken we allemaal een of enkele omstandigheden mee die perfect geschikt zijn voor het opbergen van meubilair bij Opslagman. Of het nu gaat om een verhuizing of een avontuur rondom de wereld: een opslagplaats op het juiste moment, op de juiste plaats zorgt voor rust.

Naar Opslagman voor het opslaan van meubilair tijdens een wereldreis

Met de hulp van Opslagman kunnen de dromen over reizen zomaar werkelijkheid worden. Want nergens anders dan in een droge, verwarmde ruimte staan jouw spullen beter dan waar dan ook. Stel je slaat je meubels op bij een vriend in zijn garage? Ten eerste ontneem je hem langdurig heel wat vierkante meters bergruimte maar in de garage van die vriend staan je dure spullen echt niet goed opgeslagen. Want schimmels en spinnenwebben hebben nog nooit een waardevast effect gehad. Of je nu een paar maanden of een paar jaar van huis bent, bij Opslagman weet je zeker dat je meubels schoon en droog staan opgeslagen.

Wanneer er een nieuwe fase in je leven aanbreekt

Er zijn momenten in het leven waarop het leven verandert. Studeren, een gezin stichten, je burgerlijke staat veranderen? Als je van een groot vrijstaand huis naar een appartement verhuist, heb je minder ruimte voor al je spullen. Het opbergen van meubels is de ruimte-uitbreidende component omdat al je dierbare spullen veilig kunnen worden opgeborgen tot je ze weer nodig hebt.

Tijd voor een nieuwe hobby!

Wat als je plotseling een enthousiaste skiër, golfer, visser of trainer wordt? Met een nieuwe hobby komen er nieuwe dingen in huis. Dingen die je niet altijd zomaar in de kast kunt opbergen. Een opslagruimte houdt al je spullen droog en schoon, zodat je partner niet telkens opnieuw hoeft te klagen over die overvolle kast of zolder.

Tijdens een verhuizing

Verhuizen kan een nachtmerrie zijn. Zeker als je de hele verhuizing alleen moet doen. Als je verzekerd bent van de veiligheid van een schone opslagruimte, dan ziet zo’n hele verhuizing er weer een stuk anders uit.

Verkoop woning

Potentiële kopers willen niet naar de kapotte tafeltennistafel of je licht stoffige dierenfiguurverzameling kijken. Zij maken zich dan zorgen over je huis. Als je overtollig meubilair opslaat, kun je je huis van de beste kant laten zien. Dit zal het voor potentiële kopers gemakkelijker maken om zich hun eigen meubels in jouw huis voor te stellen.

Meer dan voldoende omstandigheden die schreeuwen om een externe opslagruimte.