Riscript
Image default
Beauty en verzorging

GEZICHTSOLIE vs MOISTURIZER

Als het gaat om het grootste debat uit de geschiedenis van de huidverzorging, dan staat de strijd tussen gezichtsoliën en vochtinbrengende crèmes tamelijk hoog genoteerd. In de hoek van vochtinbrengende crème: Het zorgt voor een goede hydratatie van de huid en zit vol met actieve ingrediënten die kunnen helpen bij anti-aging en verheldering. In de hoek van de gezichtsolie: Het is licht van gewicht, fungeert als een beschermende barrière over uw huid, en werkt ook om het te voeden en verzachten.

Hoewel niet voor iedereen, kan het toevoegen van een gezichtsolie aan je huidverzorgingsroutine zeer gunstig zijn voor de droge huid. Een goede gezichtsolie zal de huid voeden en hydrateren, maar er zijn ook andere voordelen. Veel oliën bevatten antioxidanten die beschermen tegen negatieve milieu-invloeden en helpen bij het verbeteren van een ongelijkmatige teint en textuur van de huid. Gezichtsolie is ook een uitstekende manier om je huid een beetje slip te geven, zodat je massage-instrumenten zoals gua sha, gezichtsrollers en zuignappen op de juiste manier kunt gebruiken. Gezichtsolie toevoegen aan je huidverzorgingsroutine is ook voordelig als je worstelt met een droge, schilferige of gedehydrateerde huid, en het gebruik van een vochtinbrengende crème voor het gezicht niet genoeg is. Dus in plaats van te zoeken naar een nieuwe vochtinbrengende crème, probeer gezichtsolie toe te voegen aan je routine en let op het verschil. Als je de juiste olie gebruikt, zal je huid waarschijnlijk zachter, gladder en meer beschermd aanvoelen.

Bij het kiezen van de juiste vochtinbrengende crème voor u, is het belangrijk om rekening te houden met uw huidtype. Wij hebben een breed scala aan vochtinbrengende crèmes voor elk huidtype en voor elk huidprobleem: droge huid, vette huid, gemengde huid, gevoelige huid, en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar een vochtinbrengende crème van drogisterijkwaliteit of een product van salonkwaliteit van een van de toonaangevende huidverzorgingsmerken op de markt denk aan Korean skincare, COSRX of Klairs, wij hebben wat u nodig hebt om het hele jaar door gehydrateerd te blijven

Hier is nog een reden om van olie te houden: uw vochtinbrengende gezichtsverzorging kan effectiever zijn met een beetje gezichtsolie. Onderzoek toont aan dat gezichtsolie kan helpen de huidverzachtende, verzachtende en hydraterende ingrediënten in je moisturizer in te sluiten. Begin met het aanbrengen van een vochtinbrengende crème, laat het product in je huid trekken en dep er vervolgens 3-4 druppels COSRX Skin Recovery Facial Oil op… Het zal ervoor zorgen dat je huid al dat voedende vocht van je favoriete gezichtslotion opneemt.

https://www.kocosmo.nl/