Riscript
Image default
Beauty en verzorging

Na een filler behandeling kunt u weer vol zelfvertrouwen stralen

Vindt u het vervelend dat rimpels in uw gezicht u onnodig ouder doen lijken? Of stoort u zich flink aan die diepe fronsrimpel op uw voorhoofd? Zou u er weer graag uitzien naar hoe u zich voelt? Dan is een filler behandeling een uitstekende oplossing voor u. Fillers geven u weer een jonger en verfrissend uiterlijk, wat direct ook resulteert in meer zelfvertrouwen.

De cosmetisch artsen bij Van Lennep Kliniek zijn gespecialiseerd in diverse filler behandelingen. Er wordt altijd gewerkt naar een subtiel en natuurlijk resultaat. Na de behandeling kunt u weer met een goed gevoel in de spiegel kijken en uw mooie ik weer herkennen.

Alle cosmetisch artsen die werkzaam zijn bij Van Lennep Kliniek zijn KNMG gecertificeerd. Er wordt nooit over de top behandeld. Het van u verwachte resultaat wordt uitgebreid besproken en aan de hand daarvan wordt een behandelplan op maat opgesteld. Iedere huid en ieder mens is immers uniek. Er wordt dus veel zorg en aandacht besteed aan het maken van het behandelplan. Een eerste intake is altijd gratis, u kunt dus vrijblijvend een afspraak maken. Tijdens deze afspraak wordt alles over de behandeling aan u uitgelegd. Bij Van Lennep Kliniek bent u verzekerd van de beste kennis en zorg. Hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn belangrijke punten waar u bij Van Lennep Kliniek zeker op kunt rekenen. Voor een filler behandeling bij Van Lennep Kliniek kunt u terecht in de twee vestigingen in Den Haag of de vestiging in Oegstgeest.

Hyaluronzuur

Bij Van Lennep Kliniek wordt enkel gewerkt met fillers bestaande uit hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof welke zorgt voor het produceren van collageen en elastine. Door het ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in het lichaam af. Hierdoor ontstaat huidveroudering zoals plooitjes en rimpels, een slappere huid en een valere teint. Door een filler behandeling met hyaluronzuur worden plooitjes en rimpels opgevuld en krijgt de huid weer meer volume.

Vele andere behandelingen

Naast verschillende behandelingen met fillers kunt u bij Van Lennep Kliniek natuurlijk ook terecht voor tal van andere behandelingen. Uw huid een heerlijke booster geven met de HydraFacial behandeling, oneffenheden van de huid laten wegwerken met de IPL laser, een oorlel- of oogcorrectie laten uitvoeren en nog veel meer. Benieuwd naar alle mogelijkheden bij Van Lennep Kliniek? Neem een kijkje op de website en maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

https://www.vanlennepkliniek.nl/