Riscript
Image default
Aanbiedingen

Je woonkamer opknappen met een klein budget

De woonkamer is een zeer belangrijke ruimte in je woning. Je spendeert er veel tijd en nodigt er bovendien je vrienden en familie uit. Het is daarom wel zo fijn als je woonkamer aan je wensen voldoet en er een beetje stijlvol uitziet. Het moet namelijk een ruimte zijn waar jij graag komt. Kan jouw woonkamer wel een opknapbeurt gebruiken, maar heb je niet veel budget? Met deze tips helpen we je graag op weg. 

Geef oude meubels een nieuwe kans

Nieuwe meubels kunnen een flinke duit kosten, maar gelukkig kan je ook met oude meubels een nieuwe look in je woonkamer creëren. Bovendien is dit ook nog eens een duurzame keuze. Met een likje verf heb je een oud kastje al snel in een nieuw jasje gehesen. Is je bank aan vervanging toe? Maak of koop dan een nieuwe hoes die je over je bank kunt doen. Zo gaat je bank minstens weer een jaartje mee!

Shop tweedehands

Kunnen jouw oude meubels echt niet langer mee? Scoor dan ‘nieuwe’ meubels tweedehands. Op verschillende online platforms kan je voor een prikkie meubels scoren die nog van prima kwaliteit zijn. Er zijn zelfs mensen die hun meubels helemaal gratis wegdoen! Ook in de kringloopwinkel kan je prachtige tweedehandse meubels en woonaccessoires kopen.

Ga voor wanddecoratie

Voor het opknappen van je woonkamer heb je niet altijd direct nieuwe meubels nodig. Leuke wanddecoratie kan al veel wonderen doen en is bovendien vaak erg betaalbaar. Denk aan een mooie wereldkaart, stijlvolle muurcirkel of een canvas schilderij met een leuke print. Door om de zoveel maanden van wanddecoratie te wisselen creëer je telkens weer een nieuwe look in je woonkamer.

Verplaats de meubels

Helemaal geen budget om nieuwe meubels of accessoires aan te schaffen? Ga dan aan de slag met de spullen die je al hebt. Door de meubels in je woonkamer te verplaatsen, ziet alles er al direct heel anders uit. 

https://www.sweetlivingshop.nl/