Riscript
Image default
Electronica en Computers

Met een studenten laptop zet u een belangrijke stap op het gebied van duurzaamheid

Meer dan een derde van de Nederlanders geeft aan dat ze duurzamer willen leven. Ze willen bijvoorbeeld minder verre reizen maken, laten de auto eens staan, eten vegetarisch of geven elektrische apparatuur een tweede leven. Dit laatste doet u bijvoorbeeld met de aanschaf van een refurbished studenten laptop. Dit is een gebruikt model dat geheel op fouten is gecontroleerd en waarvan onderdelen indien nodig zijn vervangen. De levensduur is daardoor bijna net zo lang als die van een nieuwe laptop. Echter betaalt u vaak nog niet de helft van de originele aanschafprijs.

Een laptop die u tijdens uw gehele studietijd van dienst is

Een refurbished studenten laptop voorkomt dat gebruikte apparaten die nog in goede conditie verkeren onnodig op de schroothoop belanden. Dankzij de nauwkeurige check zijn de sporen van de vorige gebruiker niet meer terug te zien. Dit in tegenstelling tot gewone tweedehands laptops. Op een studenten laptop krijgt u bij Laptops4All wel twaalf maanden garantie op de hardware. U schaft er enkel A-merken aan, waardoor u er helemaal overtuigd van kunt zijn dat u deze laptop gedurende uw gehele studentencarrière kunt gebruiken.

Een bezoek aan de winkel en showroom

Laptops4All, de specialist op het gebied van refurbished studenten laptops, heeft een eigen winkel en showroom in Loosdrecht. Deze is op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur te bezoeken. U kunt er ook terecht wanneer u van een professional gedegen adviezen wenst, of uw apparaat wilt laten repareren of installeren. Behalve laptops worden er ook computers, monitors en accessoires voor deze apparaten verkocht.

Maak u geen zorgen over garanties

Het feit dat de specialist op dit gebied een extra garantie op de hardware geeft, wil niet zeggen dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Voor elk artikel dat u er aanschaft, geldt dan ook minimaal de wettelijke garantie. Indien gewenst kunt u de twaalf maanden lopende garantie op de hardware ook verlengen tot 24 maanden. Dit is mogelijk bij geselecteerde producten.

https://laptops4all.nl/