Riscript
Image default
Electronica en Computers

Zelf een server samenstellen zodat deze aan al je wensen voldoet

Heb je een server nodig? Dan heb je waarschijnlijk een hele waslijst aan eisen, waar niet zomaar elke server aan voldoet. Dan is zelf een server samenstellen een uitstekende optie. Zo bepaal je zelf hoeveel geheugen de server heeft, welke processor erin komt en configureer je zelf de harddisk en voeding. Op die manier is het een stuk eenvoudiger om een server te vinden die aan al jouw wensen voldoet. Dan rest alleen nog de taak om een aanbieder te vinden die servers op maat levert.

Stel je server samen bij een specialist met een uitgebreid productaanbod

Als je zelf een server wilt samenstellen, kun je hiervoor uitstekend terecht bij ServerZaak. Deze specialist heeft een ruim aanbod aan servers en onderdelen die je eenvoudig online bestelt. Hierbij heb je de keuze uit diverse topmerken die er elk om bekend staan topkwaliteit te leveren. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe server goed functioneert en lang meegaat. Daarnaast hoef je niet de deur uit voor je nieuwe server en hoef je niet lang op je bestelling te wachten. Als je op een werkdag voor 13.00 uur bestelt, wordt je server dezelfde dag nog verzonden.

Bespaar op de kosten door voor een gereviseerd model te gaan

Wil je wel een goede server samenstellen, maar heb je een minder groot budget? Dan kun je er ook voor kiezen om een gereviseerde server te kopen bij ServerZaak. Ook hierbij ben je zeker van goede kwaliteit, want elk gebruikte product wordt uitvoerig door deze specialist getest voordat het in de webshop wordt aangeboden. Daarnaast heb je ook wat gebruikte servers en onderdelen betreft ruime keuze.

Ontdek de mogelijkheden online

Naast servers vind je bij ServerZaak ook allerlei randapparatuur. Denk daarbij bijvoorbeeld aan monitoren, switches en ethernet controllers. Deze controllers zijn nodig om ervoor te zorgen dat de server kan communiceren met de verbindende netwerktechnologie. Ben je benieuwd geworden naar het productaanbod van deze specialist? Bekijk het online en bestel meteen de gewenste server en onderdelen!