Riscript
Image default
Aanbiedingen

Originele relatiegeschenken

Inspiratietips: vier cadeaus als relatiegeschenk

Relatiegeschenken bedenken blijft altijd een uitdaging. Er is genoeg te vinden, maar welk cadeau is geschikt voor jouw personeel, klanten of zakenpartners? We geven je een vier verschillende ideeën voor relatiegeschenken waarmee jij bij een ander een lach op het gezicht tovert. Handig voor op kantoor, of de thuiswerkplek.

Muismat

Het klinkt misschien standaard, maar toch is het een nuttig cadeau waar iedereen gebruik van kan maken: een muismat. Op kantoor hebben de meeste mensen wel een muismat liggen. Maar wat dacht je van de thuiswerkplek? Ook hier komt een muismat waarschijnlijk goed van pas. Het maakt de werkplek een stukje persoonlijker door de muismat bijvoorbeeld te bedrukken met een foto, logo, of een ludieke quote.

Mokken bedrukken

Een ander geschikt cadeau dat over het algemeen veel gebruikt wordt is een mok. Dit relatiegeschenk zorgt ervoor dat iedereen de dag met een goede kop koffie kan beginnen. Een manier om dit te personaliseren is een Koffiemokken met logo van Loopper Mokken zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar, zo is er altijd een product dat bij jouw wensen aansluit. Een gepersonaliseerd cadeau is toch nét een beetje leuker om te geven dan een saaie standaard mok.

Kaartspellen

Werkplezier is bij bijna elke organisatie een belangrijk aspect om personeel vrolijk naar kantoor te laten gaan. Om de pauzes op te leuken bestaan er verschillende kaartspellen die je kan voorzien met foto’s, logo’s of teksten. Denk hierbij aan spellen als UNO, kwartet of een klassiek potje pesten. Dit soort spellen komen ook goed van pas tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Notitieboekjes

Notitieboekjes komen bijna voor iedereen wel van pas. Van to-do lijstjes tot aantekeningen tijdens een vergadering of een snelle schets. Omdat deze producten zo veel gebruikt worden, is het een geschikt cadeau om cadeau te geven aan klanten, personeel of zakenpartners. Nog leuker is een notitieboekje met een herkenbare bedrukking. Kies voor een handzaam model dat je makkelijk in je jaszak stopt of ga voor een groot notitieblok voor uitgebreide aantekeningen.

https://www.loopper.nl/