Riscript
Image default
Auto's en Motoren

Slaag binnen 1 dag met de dagcursus auto theorie van Gelijk Geslaagd

Een dagcursus auto theorie, die kan je bij Gelijk Geslaagd volgen. Wat maakt onze theoriecursussen beter dan andere theoriecursussen? Onze leermethode is uniek. Je leert niets teveel en niets te weinig. Als je onze theoriecursus volgt weet je zeker dat je een paar uurtjes later de auto theorie uitstekend in je hoofd hebt zitten. Het slagingspercentage van onze cursisten ligt dan ook erg hoog.

Bij ons leer je geen onzin. Je krijgt aangeleerd wat je moet weten om je examen goed te kunnen maken. En we leren je dit aan zonder theorieboeken. Leren uit saaie boeken werkt voor de meeste mensen namelijk helemaal niet zo goed. De lesstof is saai, soms onoverzichtelijk en langdradig. Daarom hebben wij gekozen voor een andere methode. Leren in een groep werkt beter dan individueel leren. Je hebt allemaal een gezamenlijk doel, namelijk slagen voor het theorie examen. Je kan elkaar helpen en van elkaars vragen leren. Daarbij heb je ook nog eens steun aan elkaar, je staat er niet alleen voor. Dat maakt elk individu sterker.

Onze theorieles wordt dan ook klassikaal gegeven. Onze docenten leggen op een duidelijke en relaxte manier alle verkeerssituaties, verkeersregels, aanduiding borden en meer uit. Snap je iets even niet of gaat het net te snel? Geef dit gewoon aan en de docent zal het nog een keer herhalen, totdat je de lesstof goed begrijpt. Door foto’s en afbeeldingen met praktijkvoorbeelden te gebruiken tijdens de les wordt alle theorie nog duidelijker voor je. Na de theorieles laten we je oefenen met examens. Je maakt meerdere oefen examens die net zo opgezet zijn als de theorie examens bij het CBR. De verschillende vraagstellingen, de instinkvragen, de lastige vragen, alles komt aan bod. Beter dan dit kan je je niet voorbereiden op het CBR examen!

Waar ga jij de theoriecursus volgen?

Wil je onze auto theoriecursus in Alphen volgen? Of liever elders in het land, bijvoorbeeld in Brabant? Het kan allemaal! Onze theoriecursussen worden verspreid door heel Nederland gegeven, je kan dus altijd meedoen met een cursus bij jou in de buurt.

Schrijf je in en wij zullen er alles aan doen om jou binnen 1 dag te laten slagen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/