Riscript
Image default
Gezondheid

Wat is beter, een babyfoon met of zonder camera?

Sta jij op punt om een babyfoon te kopen, maar vraag je jezelf af wat nu beter is: een babyfoon met of zonder camera kopen? Je bent niet de enigste die hier twijfels over heeft. 

Babyfoon mét camera

Het laat zich niet raden dat het natuurlijk hartstikke handig is om een babyfoon te hebben mét camera. Op deze wijze kun je jezelf geruststellen dat de baby in orde is als je al een tijdje geen geluiden hebt gehoord. Is er een camera functie, dan is er ook vaak de functie aanwezig om tegen je kindje te kunnen praten, wat heel prettig is voor een wakker wordende baby. 

Alles leuk en aardig, maar is het nu echt zoveel beter om een babyfoon te kopen met camera? 

Babyfoon zonder camera

De babyfoon zonder camera is -bij wijze van spreken- al zo oud als de weg naar Rome. Generaties voor jou hebben het niet anders meegemaakt. Het grote verschil is dat je soms tussentijds af en toe eens een kijkje in de babykamer neemt, als je al een tijdje geen enkel geluid hebt waargenomen. Vind je dit geen bezwaar, of ben je niet bang de baby dan wakker te maken, dan is de babyfoon zonder camera net zo functioneel voor jou. 

Is de prijs voor jou doorslaggevend?

Neem dan eens een kijkje op de website ‘Babyfoonvergelijker.nl’. Hier vind je de meeste babyfoons van grote merken, met heel veel informatie en prijzen. 

https://www.babyfoonvergelijker.nl/