Riscript
Image default
Zakelijk

AFAS InSite

AFAS is een bedrijf dat zich specialiseert in software. Maar ze zijn meer dan ontwikkelaar. Ze bieden namelijk ook cursussen aan om de software van AFAS beter te kunnen implementeren bij jou op de werkvloer. AFAS heeft ervaring met verschillende bedrijfsgroottes en branches. Van een zelfstandige in de bouw tot een groot bedrijf in de zorg en alles daar tussenin. Met AFAS kun je processen verbeteren en automatiseren. Daarmee help je je bedrijf verder. Of je nu wel of geen commerciële insteek hebt. Voor ieder bedrijf kan AFAS InSite van pas komen. Dit is één van de mogelijkheden binnen AFAS.

 

Intranet en medewerkerscommunicatie

AFAS InSite is een onderdeel van de software die AFAS aanbiedt. AFAS InSite richt zich op het interne deel van je bedrijf. Je hebt daarbij ook AFAS OutSite, wat juist weer gericht is op externe communicatie. Bijvoorbeeld naar je klanten of potentiële consumenten. AFAS InSite is juist voor de mensen binnen het bedrijf. Het intranet bijvoorbeeld. Het netwerk waarin medewerkers met elkaar kunnen communiceren. Het is de basis voor je werkprocessen, maar AFAS InSite is er ook voor het delen van nieuwsberichten. In plaats van individuele mails sturen of een mailgroep maken waarbij het komen en gaan van werknemers soms vergeten wordt, heb je met AFAS InSite een concrete plek voor je interne communicatie. 

 

Combineren met

AFAS InSite kun je mooi combineren met andere softwarepakketten van AFAS. Bijvoorbeeld met HRM. De administratieve werkzaamheden van de HR afdeling kan hiermee gecombineerd worden. Het is handig om InSite en andere software van AFAS te combineren, omdat je daardoor niet steeds hoeft te schakelen tussen applicaties en platformen. Je hebt alles met elkaar verbonden en op één centrale plek. Daarom kies je voor AFAS InSite. 

 

OutSite

Bovendien heb je de combinatie met OutSite. Het is gemakkelijk om hiermee te schakelen tussen de interne en externe communicatie. Je hoeft niet meer apart via het intranet of de mail te communiceren over wat er naar de buitenwereld gecommuniceerd wordt, omdat dit allemaal met elkaar verbonden is.