Riscript
Image default
Computers / Systems

Bellen via internet met een SIP Trunk

Als je via internet gaat bellen dan is de meest verstandige optie om dit te doen via een SIP Trunk. In deze blog leg ik graag aan jou uit waarom dit zo is en om welke redenen je het beste naar De Nederlandse Provider kunt gaan om dit aan te schaffen en direct te laten installeren. Zelf zijn wij met ons bedrijf een tijd geleden overgaan op Voip bellen, dit is een andere benaming voor bellen via internet, en we hebben hier heel voordelen van. De voordelen deel ik in de volgende alinea. Belangrijk om te vermelden is dat de kwaliteit van de dienstverlening in deze sector erg uiteen ligt en om deze reden is mijn advies om De Nederlandse Provider te bezoeken!

De voordelen van bellen via een SIP Trunk

Er zijn een flink aantal voordelen te benoemen aan bellen via een SIP Trunk. Deze kan ik zeker weten niet allemaal kwijt in deze blog, ik zal alvast een opzetje geven. De rest van de voordelen kun je je allemaal laten vertellen door een medewerker van de Nederlandse Provider. Dit zijn immers allemaal vakmensen die al jaren ervaring hebben en hierdoor een hoog kennisniveau. Het grootste voordeel wat veel bedrijven aanspreekt is dat bellen via een SIP Trunk zorgt voor een enorme besparing op de telefoniekosten. Maandelijks scheelt het ons zeker dertig procent ten opzichte van onze oude provider. Ook hebben we allerlei extra functies die we kunnen gebruiken waardoor we precies kunnen instellen op welke moment bij wie de telefoonlijn terecht komt. Als deze persoon er niet is kunnen we instellen naar wie hij dan doorgaat, het is heel geavanceerd, maar bruikbaar.

Meer weten?

Er zijn heel veel meer voordelen te noemen aan bellen via De Nederlandse Provider en een SIP Trunk in het algemeen (bezoek de website). Om erachter te komen wat er voor jou allemaal te halen valt is mijn advies om snel contact op te nemen met De Nederlandse Provider. Zij hebben namelijk veel te vertellen en kunnen precies zien op welke manier het aanpast op jouw organisatie. Ieder product is weer anders, er wordt maatwerk geleverd.