Riscript
Image default
Computers / Systems

Schuiframen zijn het overwegen waard

Schuiframen zijn ramen die je de mogelijkheid geven om ze open te schuiven, naar boven of naar de zijkanten. Anders dan de meest gebruikelijke openingsmogelijkheden. Schuiframen zien er natuurlijk prachtig uit. Maar dat is uiteraard niet de enige reden waarom mensen overwegen schuiframen te plaatsen in hun woning. Schuiframen zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook nog eens praktisch met name wanneer ze zijn toegepast in een kleinere ruimte.

Ruimtegebrek? Denk eens aan schuiframen

Wanneer je klein behuisd bent, zijn schuiframen natuurlijk een ideale oplossing. Schuiframen snoepen geen ruimte van je wellicht toch al kleine woonruimte af. Je benut juist optimaal de beschikbare ruimte. Je hoeft bij je inrichting geen rekening te houden met de ruimte binnen wanneer de ramen open staan. Je hoeft er niet aan te denken dat een openklappend raam de ernaast geplaatste kast kan beschadigen wanneer de wind vrij spel krijgt op de ramen. Het is ook makkelijker op een ‘kier’ te zetten zonder dat het verder opengaat. Alle decoratie die je op de vensterbank hebt geplaatst om je inrichting dat persoonlijke gevoel te geven, kan gewoon blijven staan terwijl je de ruimte lucht.  Wanneer je op een zwoele zomeravond je schuiframen van je slaapkamer openzet, breng je buiten naar binnen en waan je je in de vrije natuur met dat verkoelende briesje dat je huid zachtjes streelt.

Uitgebreide keuze schuiframen

De aluminium schuiframen van Schipper Ede zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. Ze zijn onderhoudsarm en kennen een lange levensduur. Ze hebben een hoge isolerende werking dankzij de toepassing van standaard HR++ glas dat naar wens zelfs verhoogd kan worden naar HR+++ glas. Dankzij de slanke profielen heb je een haast ononderbroken contact met buiten. Ze zijn licht in gebruik en voldoen allemaal aan de eisen behorende bij inbraak weerstandsklasse 2. Uiteraard ben je vrij om de showroom te bezoeken om je een beter idee te geven van de aluminium schuiframen van Schipper Ede. Stop met alleen maar te dromen van het gemak van schuiframen in je huis of appartement, maak van je droom je werkelijkheid samen met Schipper Ede.