Riscript
Image default
Computers / Systems

De drie manieren om te ontspannen in je tuin

 

De drie manieren om te ontspannen in je tuin

De afgelopen weken was het weer erg verwarrend.  Op sommige dagen heeft het flink gehageld en geregend, terwijl het op andere dagen vooral droog en grijs bleef.  Maar wees niet getreurd, als we de weersvoorspellingen mogen geloven  wordt het weer binnenkort stukken beter. En de  verwachting is zelfs dat het over een aantal weken weer mogelijk is om te genieten van een opblaasbare jaccuzi in je tuin.  Wat zijn naast het warme bad, nog meer ontspannende bezigheden voor in de tuin?

Goed voor het geheugen

Een goede manier om te genieten van het zonnetje in je achtertuin is door lekker op een ligbed te ontspannen en een goed boek te lezen. Naast het feit dat het een goede manier is om even te relaxen, heeft het lezen van een boek meer voordelen. Lezen is namelijk goed voor het geheugen en verbetert je concentratie.

 

Adem in, en uit

De buitenlucht in je tuin is ook perfect om in te mediteren. Ook dat heeft zijn gezondheidsvoordelen. Met mediteren verminder je namelijk stress. Daarnaast verandert het je zelfbeeld en je kijk op het leven waardoor je emotionele gezondheid verbetert.

 

Alles zo netjes mogelijk

Stofzuigen, kleding wassen en de vaat legen kunnen stressvolle verplichtingen zijn.  Maar  wist je dat het opruimen en verzorgen van je tuin juist het tegenovergestelde effect heeft? Door het onkruid, de planten en bomen in je tuin, voelt het voor je lichaam alsof je je in de natuur bevindt. En dat geeft een ontspannen effect.

 

Zomers relaxen in een opblaasbaar bubbelbad in de tuin is erg rustgevend. Maar dat kan je natuurlijk niet de hele dag doen. Het lezen van een goed boek, mediteren en tuinieren werken net zo goed om te ontspannen in je eigen tuin.  Kan jij ook niet wachten om weer te genieten van het zonnetje?

 

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/