Riscript
Image default
Dienstverlening

Dakrenovatie plat dak nodig? Met Kewodak is uw dak snel weer als nieuw!

Is uw platte dak verzakt, rot of nooit goed onderhouden? Grote kans dat een dakrenovatie plat dak in uw geval geen overbodige luxe is. Een bedrijf dat u in alle vertrouwen uw dak kunt laten renoveren is dakdekkersbedrijf Kewodak. Omdat wij al meer dan 35 jaar als bedrijf bestaan en dus minstens zo lang werkzaam zijn in de dakdekkersbranche zijn wij ware specialisten in ons vak. En hoe belangrijk het ook is dat het werk uitstekend uitgevoerd, minstens net zo belangrijk is dat u de mensen en het bedrijf kunt vertrouwen. Daar kunt u bij ons zeker van op aan!

Conditie dak bepalen, overleggen en aan de slag

Een dakrenovatie houdt niet alleen in dat de dakbedekking van het dak vervangen wordt. Er komt veel meer bij kijken. Het is namelijk ook zeer belangrijk om te weten of de dakconstructie, de eventuele isolatie en de afwatering nog in orde is. Waar dit niet het geval is zullen wij deze zaken uiteraard ook renoveren of vervangen. Tijdens het eerste bezoek aan u klimmen wij vrij snel het dak op om te kijken in welke conditie het dak verkeert. Eigenlijk kijken we niet alleen, we inspecteren iedere centimeter van het dak zeer grondig. Aan de hand van wat we tegenkomen bepalen we welke werkzaamheden nodig zijn om van uw dak weer een gezond dak te maken. U kunt er bij ons van op aan dat we nooit teveel werk dan nodig zullen bepalen. Wanneer we klaar zijn met de inspectie stellen we u ervan op de hoogte. Alle benodigde werkzaamheden worden met u besproken en waar nodig uitgelegd. Door ons jarenlange bestaan is onze kennis groot, en daar vertellen we u graag alles over. We denken in oplossingen, niet in problemen. Voor elk dak bestaat de beste oplossing, welke wij iedere keer weer weten te vinden!

Wij helpen u uit de brand

Een dakdekker in Amstelveen, Gouda, Rotterdam, Leiden en meer, u kunt ons er allemaal voor inschakelen. Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn en vanaf daar bezoeken wij onze klanten, zowel particulieren als bedrijven. Ons werkgebied is ruim, u kunt ons overal tegenkomen. Want niets is leuker dan een klant blij  maken met een nieuw, gerenoveerd of verduurzaamd dak!

https://www.kewodak.nl/

Gerelateerde artikelen

Unieke, grote en diverse collectie houten naamborden bij De Naambordensite

Warmwaterketels van Kuiper en Zonen BV

Mooi geroest?