Riscript
Image default
Dienstverlening

Laat uw platte dak door de ervaren Dakmakers repareren

Een dakreparatie aan uw platte dak, door wie kunt u dat het beste laten uitvoeren? Door De Dakmakers! Wij komen de schade opnemen, spreken de schade met u door en overleggen het plan van aanpak en herstellen de schade aan uw dak. Dit allemaal op korte termijn, zodat u er snel weer warmpjes en vooral droog bijzit.

De Dakmakers is de naam van ons dakdekkersbedrijf uit Alphen aan den Rijn. Wij bestaan al ruim 35 jaar dus lopen al heel wat jaartjes mee in de dakdekkersbranche. U begrijpt dat wij in zoveel jaar enorm veel ervaring en expertise opgedaan hebben. We hebben enorm veel geleerd en blijven altijd met onze tijd meegaan. In het begin was het nog wel eens vallen en opstaan, maar inmiddels bieden daken geen verassingen meer voor ons. Iedere schade, dakconstructie en verduurzaming hebben we al minstens een paar keer voorbij zien komen.

Onze technische specialisten zijn volledig gecertificeerd. Iedereen die werkzaam is bij ons bezit de juiste papieren en volgt alle veiligheidseisen op. Niet alleen het personeel is gecertificeerd, ook het bedrijf De Dakmakers beschikt over de nodige papieren. Het VCA certificaat en KOMO procescertificaat zijn in het bezit van De Dakmakers en wij hebben ons bedrijf aangesloten bij de brancheorganisatie Vebidak. Wat betreft veiligheid en kwaliteit, daarbij houden wij ons aan de laatste normen en eisen. En wat betreft het materiaalgebruik en de uitvoering werken we volgens de richtlijnen van ons vak. Ook kunt u profiteren van garantie, wel 10 jaar.

Onderhoud groendak één tot twee keer per jaar nodig

Heeft u uw platte dak voorzien van beplanting? Is de tijd aangebroken dat hier eens onderhoud aan gepleegd wordt? U kunt ons, naast dakreparaties, ook inschakelen voor onder andere onderhoud groendak. Wij raden aan om het groendak één tot twee keer per jaar zelf te onderhouden of dit uit te besteden aan ons.

Tijdens het onderhoud dient ongewenst onkruid verwijderd te worden, de waterafvoer schoongemaakt te worden en de beplanting te bemesten.

Voor het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met De Dakmakers. U kunt ons opbellen via telefoonnummer 085-022 0680 of het contactformulier op onze website invullen, dan nemen wij contact met u op.

https://www.dakmakers.nl/