Riscript
Image default
Dienstverlening

Stroomstoring

 

Je hebt je eigen onderneming waarin je afhankelijk bent van het ontvangen van klanten in een winkel met een showroom. Je presenteert je producten in mooi verlichtte settings waarbij je graag laat zien hoe bepaalde machines hun werk doen. Je klanten komen op afspraak en uit alle delen van het land. Je ontvangt ze graag gastvrij met een kopje koffie en wat lekkers. Wat je dan zeker niet kunt gebruiken is een onverwachte stroomstoring in je bedrijfspand. Je kunt je klanten niet ontvangen en je producten niet presenteren, dit vraagt om een snelle oplossing, ben je gevestigd in de omgeving van Dordrecht? Neem dan contact op met Elektra Dordrecht.

Wat te doen

Natuurlijk ga je altijd eerst zelf op zoek naar een oplossing en de ene is daar beter in dan de ander. Je kijkt om je heen of naastgelegen panden ook te maken hebben met een stroomstoring of als blijkt dat dat niet het geval is neem je een kijkje in de groepenkast. Is er een schakelaar die je om kunt zetten en is dat wellicht de makkelijkste oplossing? Ergens een lamp die kapot is, een machine te zwaar belast of een andere oorzaak? Soms is het makkelijk te lokaliseren en te verhelpen, soms echter kom je er niet uit en is het niet zo simpel.

Professionele hulp

Schroom niet om hulp in te schakelen als je het niet snel zelf kunt verhelpen, het gaat tenslotte wel om elektra wat de nodige risico’s met zich meebrengt. Elektra monteurs zijn vaak 24/7 bereikbaar en kunnen je binnen kort tijdsbestek van dienst zijn. Dan ben je ook gegarandeerd van een duurzame en goede reparatie voor de langere termijn. Bij enige twijfel dus direct contact opnemen met een elektricien in de buurt en gaan voor de meest professionele oplossing waar je ook in de toekomst plezier van zult hebben.