Riscript
Image default
Computers / Systems

De beste games van de Playstation VR

Ben jij al bekende met de nieuwe rage van Sony? De Playstation VR is een ongekende hit en laat jou als gamer volledig in virtual reality gamen en de meeste toffe ervaringen beleven! Games alsof je er zelf bij bent,dit is de toekomst van het digitaal spellen spelen.

Maar wat zijn nu de beste games die je op dit moment kunt kopen voor de Playstation VR? We zetten even een paar goede titels voor je op een rijtje.

1. Farpoint

Ben je een fan van buitenaards leven en horror games? Dan is Farpoint een goede game voor jou. In dit spel begeef je ver in het heelal en zul je de meeste angstaanjagende dingen meemaken.

2. Tumble VR

Hou jij van puzzles en het oplossen van ruimtelijke problemen? Dan moet je eens proberen om een puzzle in Tumble VR op te lossen! Erg moeilijk en een echte uitdaging voor de doorgewinterde gamer. Een goede aanrader dus voor als je ee strategische denker bent en niet zo zeer houdt van keiharde actiegames.

3. Batham Arkhan VR

Ja ja. Je kunt nu ook als Batman gamen in VR. Ben jij een fan van de bekende vleermuis man? Dan moet je zeker deze game kopen. Zo kun je het ultieme avontuur beleven en helemaal opgaan in de wereld van batman!

Met deze 3 games voor de Playstation VR ga jij je de komende tijd dus enorm vermaken. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over saaie spellen…