Riscript
Image default
Computers / Systems

De ISDN lijnen gaan verdwijnen!

Op termijn gaan in heel Nederland de ISDN lijnen verdwijnen. Er is een grote kans dat u dit niets zegt, maar de kans is nog groter dat u op dit moment belt via een ouderwetse ISDN lijn. Dit is ook tevens de reden dat de ISDN lijnen verdwijnen, maar wat betekent dit voor uw organisatie? In de meeste gevallen is er een overstap noodzakelijk naar bellen op de manier zoals dat bij iedereen moet gaan in 2018. Namelijk bellen via internet. Dit gaat middels een VoiP verbinding, dit betekent Voice over IP. Bij de Nederlandse Provider kunnen ze u hier veel meer over vertellen, maar ik maak jou alvast een beetje wegwijs.

De ISDN lijnen verdwijnen ook bij u!

Ook bij u op de vestiging gaan de ISDN lijnen verdwijnen zoals ik in de eerste alinea al heb aangegeven. Dit heeft een aantal gevolgen voor uw organisatie. De infrastructuur op technisch gebied moet namelijk aangepast worden aan deze verandering. De Nederlandse Provider doet hard zijn best om iedereen hiervan op de hoogte te stellen en een maatwerk product voor alle klanten en potentiële klanten op te leveren. Op deze manier hopen ze dat er niemand in de omgeving is die wordt overvallen door de gebeurtenis, maar belt via een verbinding die actueel is. Uiteraard is de verandering niet voor niets, want er zijn erg veel voordelen aan bellen via internet ten opzichte van de oude ISDN lijnen die verdwijnen. Bij De Nederlandse Provider vertellen ze u hier graag met nodige over!

Meer weten?

Roept deze blog bij u vraagtekens op en gaat u graag met een deskundige hierover het gesprek aan? Neem dan snel contact op met De Nederlandse Provider. Zij helpen u en hebben een antwoord klaar op al uw vragen, op deze manier kunnen ze ook kijken welke oplossing er voor uw organisatie precies geschikt is en met een aanbod komen. Twijfel dus niet langer en neem eens een kijkje op de website van De Nederlandse Provider. Ze hebben veel te vertellen dus eens een afspraak plannen is wellicht direct de juiste optie.