Riscript
Image default
Computers / Systems

Een A0 scanner helpt problemen voorkomen

Een A0 scanner is uiterst interessant om aan te schaffen omdat het tegenwoordig riskant is om grootformaat papieren documenten te bewaren. Wanneer bepaalde documenten verloren gaan door bijvoorbeeld water- of brandschade kan dat essentiële problemen opleveren. Daarom worden bedrijven en kantoren aangespoord hun documenten te digitaliseren. Documenten scannen helpt een bedrijf de risico’s van verlies te verminderen, de informatiebeveiliging te verbeteren en de productiviteit van medewerkers te verhogen.

Hoe bepaalt u welke AO-scanner geschikt voor u is?

U bent voornemens een A0 scanner aan te schaffen. Voor u hierin een besluit neemt, is het beste advies dat ik u kan geven, contact op te nemen met Repromat. Bij Repromat werken professionals die u van A tot Z kunnen adviseren. Met 40 jaar expertise garanderen zij u een advies op maat. U heeft zelfs de mogelijkheid een A0 scanner werkend te zien tijdens een demonstratie, of zelfs persoonlijk te bedienen in de showroom van Repromat in De Meern.

Uitsluitend A0 scanners van goede kwaliteit

Repromat heeft uitsluitend kwalitatieve A0 scanners van het merk Contex of Hewlett Packard in haar assortiment. Deze kwalitatief uitstekende scanners zijn uitermate geschikt voor het scannen van bijvoorbeeld technische documenten. U heeft bij Repromat een uitgebreide keuze aan scanners, van een zeer gebruiksvriendelijke lichtgewicht scanner tot een hoog-volume scanner.

Welke A0 scanner is het meest geschikt voor u?

Voor de aanschaf van een AO-scanner is het verstandig voor uzelf eerst enkele basisvragen te beantwoorden. Zoals wat u precies wilt gaan scannen met een groot formaat scanner. Zijn dat foto’s, illustraties of lijntekeningen. Wat is de maximale breedte dat u zou willen scannen, wilt u vanaf papier scannen of vanaf dikker materiaal. Wilt u heldere nieuwe tekeningen scannen of een digitaal archief aanleggen om oudere originelen veilig te stellen. Wilt u slechts enkele documenten scannen of zal de scanner constant in gebruik zijn? Wilt u met de aan te schaffen A0 scanner scannen naar bestand of direct kopiëren en/of afdrukken? Door het antwoord dat u onder andere op deze vragen geeft, kunnen de professionals van Repromat helpen bij het bepalen welke type A0 scanner het beste aansluit bij het beoogde gebruik.