Riscript
Image default
Horeca

Detox kuur volgen van Juice Heroes

Bij Juice Heroes hebben we verschillende pakketten voor detox kuren die je kunt volgen. We hebben verschillende pakketten voor verschillend aantal dagen. Namelijk een kuur voor 1 dag, maar ook voor 3 dagen en 5 dagen. Dit zijn de 3 verschillende pakketten die je kunt kiezen bij Juice Heroes. Binnen deze 3 verschillende pakketten kun je ook nog kiezen tussen twee verschillende varianten. Namelijk de beginner en gevorderde variant.

Er is ook een pakket van 1 dag. Deze is vooral geschikt om tussendoor te nemen of na een cheatday. Naast de 1 en 3 daagse pakketten is er ook een 5 daags pakket. Deze kuur duurt iets langer en is ook wat zwaarder. De drie daagse kuur is dus perfect om mee te beginnen als je nog niet zo ervaren bent met het doen van detox kuren. Binnen de 3 daagse detox kuur zijn er ook nog twee verschillende varianten. De beginner variant en de expert versie. Maar wat houdt de kuur nu precies in? De detox kuur voor 3 dagen is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier te sapvasten. Gedurende drie dagen drink je het hoogste kwaliteit sap van maar liefst 10 kg (!) groente en fruit. De drie daagse detox sapkuur bestaat uit 18 juices en 3 juice shots waarbij je een grote hoeveelheid voedingstoffen, vitamines en mineralen binnenkrijgt die van nature aanwezig zijn in groente en fruit. Door te sapvasten krijgt je spijsvertering een pauze en boost je je weerstand en algehele gezondheid.

Iedereen kan een detox kuur proberen want er is dus voor iedereen wat wils. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de detox kuur en de voordelen? Neem dan een kijkje op onze website. Daar kun je alle informatie vinden. Heb je daarna nog vragen kun je altijd contact met ons opnemen via de contact gegevens op onze website. Wij helpen je graag verder met alle vragen.