Riscript
Image default
Computers / Systems

Doe al je elektrische apparaat aankopen bij Idpos webshop

Welke systeem gebruikt u in de winkel?

Met wat voor soort systeem werkt u in de supermarkt? Gebruiken jullie nog oude kassa’s waarbij je alles moet invoeren? Of gebruiken jullie kassa’s met touchscreen die alles in 1 keer voor u optelt. Het is 2018 en de meeste supermarkten gebruiken de luxe kassa’s. Tegenwoordig zijn de supermarkten zo druk, dat u geen tijd heeft om zelf het totale bedrag te rekenen. Daarom zijn er touchscreen kassa’s bedacht.

Voordelen en nadelen van een Touchscreenkassa

Er zijn veel voordelen die ik voor u kan opnoemen. Ik ga de meest voorkomende voordelen opnoemen. Snelheid, door veel keuzes op de kassa kunnen de caissière simpelweg door klikken. Dit heeft invloed tijdens het afrekenen. Door de snelheid is de kans op lange wachtrijen heel klein. De volgende voordeel is de efficiëntie van de kassa. U kunt uw product onderverdelen in groepen, zodat u makkelijk tijdens het afrekenen het product terug in de kassa kunt vinden. Nieuwe werknemers kunnen hierdoor dus ook snel aan de kassa wennen. Een touchscreen kassa zorgt ervoor dat u voor informatie binnen handbereik heeft. U kunt door de keuzes makkelijk producten en categorieën aanmaken. Door deze systeem kunt u uw voorraad gemakkelijk bijhouden. Door de technologie zijn de kassa’s beter beschermd! Als er vuil of vieze handel d’r op zou komen, dan zou u gewoon verder kunnen gaan met afrekenen. Het nadeel van zo’n kassa is dat het veel meer elektriciteit verbruikt, waardoor het slechter is voor het milieu. Ook bent u afhankelijk van de stroom, want als er geen stroom zou zijn, dan zou u niet kunnen afrekenen.

Met wat voor soort kassa werkt u?

Wilt u voortaan met touchscreen kassa’s werken in de winkel? Doe dan nu u aankoop bij Idpos webshop. U kunt hier terecht voor al uw elektrische apparaten in de winkel. Naast kassa’s verkopen zij ook bon printers, barcodescanners, kassalades en nog veel meer. Bent u benieuwd naar de producten? Raadpleeg dan zo snel mogelijk de website! Ook kunt u in de live chat vragen stellen.

 

https://www.idpos.nl/