Riscript
Image default
Computers / Systems

Een touringcar huren

Bij iedere soort gelegenheid waar veel mensen op af komen, is het handig om een touringcar te huren. Dat komt omdat het transport van veel mensen zo gewoon in één keer kan verlopen, zonder dat er lastig gedaan hoeft te worden over in groepjes reizen, het zo coördineren dat iedereen rond dezelfde tijd aankomt… etcetera. Wij weten dat dit heel hinderlijk kan zijn, daarom bieden we onze touringcars ook aan. Ze kunnen voor werkelijk ieder soort evenement gebruikt worden, het lijstje dat we hier hebben is enkel beperkt door de fantasie van onze klanten. Wat voor touringcars verhuren we allemaal? Voor welke gelegenheden kunnen onze touringcars gehuurd worden? Daar zullen we nu op in gaan.

Wat voor een touringcar huren?

Er zijn een heleboel verschillende soorten touringcars die bij Noot gehuurd kunnen worden. Denk hierbij aan touringcars die voor 62 personen bestemd zijn, of touringcars die voor slechts 16 personen bestemd zijn. Qua capaciteit is er in ieder geval heel veel mogelijk bij Noot. Ook in de mate van luxe is er heel veel speelruimte bij onze touringcars. We hebben touringcars die erg functioneel zijn, maar wel veilig en comfortabel. We hebben ook uitermate luxe touringcars die écht voor speciale gelegenheden bestemd zijn, waar de gasten werkelijk in de watten worden gelegd. We hebben werkelijk een touringcar voor iedere soort gelegenheid.

Wat voor soort evenementen?

Bij wat voor soort evenementen wil je graag een touringcar huren? Er zijn een heleboel verschillende soorten waar Noot inmiddels touringcars voor heeft verhuurd. Een van de wat intensievere evenementen zijn compleet verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen die wij voor onze klanten hebben gedaan. Ook doen we aan simpele breng- en haalritten. Dit is vooral handig voor ouders die geen tijd hebben om hun kinderen naar school te brengen. De kosten van zo’n touringcar kunnen verdeeld worden over de ouders die allemaal eraan meebetalen. Daarnaast doen we aan concert- of theatervervoer, evenementen, lijndiensten, bedrijfs- of personeelsfeesten en schoolreisjes. Zit hier iets tussen wat jij aan het regelen bent, maar nog geen transport voor hebt gevonden? Neem dan contact met ons op via de website!