Riscript
Image default
Computers / Systems

Groeneveld GDW zijn assertief

Geld moeten innen is nooit leuk als je niet goed weet hoe, maar de gerechtsdeurwaarders van Groeneveld GDW zijn er zeer succesvol in omdat ze weten assertief te zijn zonder te dreigen, en burgerlijk zonder ineffectief te zijn. Het is het geld van hun klanten, van jou, dus zij hebben alle reden om met een gedurfde tactiek hun werk te doen. Zo voorkomen zij dat je teveel oninbare facturen krijgt, wat een significante impact kan hebben op uw balans. De professionals van Groeneveld GDW passen een vorm van verkooptalent toe.

Groeneveld GDW weet te overtuigen

Wanneer u contact opneemt met uw klanten over het betalen van openstaande facturen, zullen ze, begrijpelijkerwijs, niet zo vriendelijk naar u reageren. Hun natuurlijke reactie zal zijn om uw verzoek om betaling te beantwoorden met woede. Wat in veel situaties kan leiden tot vervelende confrontaties. Hoewel het soms mogelijk is om een schuldenaar aan te zetten toch over te gaan tot betaling van hun schuld leert de ervaring dat het ook de overtuigingskracht van professionals aanzet tot betalen.

Waarom betalen mensen niet?

Er is altijd wel een reden. Mensen raken hun baan kwijt, of hebben onverwachte autoreparaties. Ze krijgen te maken met een slopende ziekte die al hun financiële middelen opslokt. Anderen weten gewoon niet hoe ze op een verantwoorde manier met hun geld om moeten gaan en blijven hun uitgeven aan dingen die ze zich eigenlijk niet kunnen veroorloven. Eigenlijk maakt de reden niet uit wanneer je zoals de professionals van Groeneveld GDW sympathiek bent en echt luistert. Hiermee creëren zij een situatie waarin de schuldenaar zich begrepen voelt. Dat maakt een rustig en rationeel gesprek mogelijk. Een gesprek waarin ze met een plan, een oplossing komen om te betalen.

Wanneer schakelt u Groeneveld GDW in?

Natuurlijk niet wanneer een vriend die 20 euro heeft geleend u niet binnen twee weken terug betaald, of wanneer een goede klant een beetje te laat is met een betaling. De vraag is wanneer? Na 30 dagen? 60 dagen? 90 dagen? Elke situatie is anders, dus u zult moeten beslissen wat zinvol is. Neem gerust contact met hen op om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken.