Riscript
Image default
Bedrijven

Een bouwcontainer is onmisbaar bij een particuliere bouwklus

Mensen in en rond Amsterdam die een bouwklus, verbouwing, renovatie of een sloopproject op de agenda hebben staan, bereiden zo’n klus natuurlijk goed voor. Zeker als er sloopafval vrijkomt bij jouw sloop- of bouwproject, is het huren van  een van de aandachtspunten. Een afval- of bouwcontainer kun je perfect gebruiken om spullen in op te slaan voor de verbouwing, renovatie of sloopklus. Maar het regelen van een gehuurde heeft nog meer pluspunten te bieden!

 

Plannen voor een uitbouw? Huur dan een bouwcontainer

Wie plannen heeft om een uitbouw te realiseren of een dakkapel wil gaan plaatsen, kan prima een bouwcontainer gebruiken. Bij een kleine of gemiddelde verbouwing zijn al snel 20.000 kilogram aan bouwmaterialen – zoals kozijnen en stenen – nodig. Deze kun je dan droog en veilig opslaan in een huurcontainer. Prettig is dat bouwcontainers dusdanig groot zijn, dat er ook machines, apparaten en gereedschappen in bewaard kunnen worden. Zo houd je de bouwplaats vrij, overzichtelijk en kun je een stuk veiliger en sneller werken!

 

Ook handig als je verhuisplannen hebt

Wanneer je je woning hebt verkocht, maar niet direct je nieuwe woning kunt betrekken, biedt een bouw container ook het nodige soelaas. Je huisraad en meubilair kun je dan voordelig, weerbestendig en veilig in de container opslaan, voor een kortere of langere periode. Reken maar dat deze opslagmethode voordeliger is dan opslag van je meubilair en goederen via een verhuisbedrijf!

 

Keuze uit diverse soorten containers

Containers voor verhuur zijn in allerlei maten en soorten te huur. Kijk nu online wat de mogelijkheden zijn en huur jouw bouwcontainer snel en voordelig online!